Великденските празници наближават, а хората все по често започват да

...
Великденските празници наближават, а хората все по често започват да
Коментари Харесай

Колко ще струват козунаците този Великден

Великденските празници наближават, а хората все по постоянно стартират да си задават въпроси с какъв брой ще нарастне великденската софра, каква ще бъде цената на агнешкото и яйцата и не на последно място, какъв брой ще костват козунаците. Те са неизменима част от трапезата ни за Великден.

Най-вероятно ще ядем по-скъпи козунаци поради повишаването на яйцата, както и поради консумативи като електрическа енергия, газ и други артикули - брашно, олио и захар, които се употребяват за производството на вкусния сладкиш.

Каква е цената на агнешкото месец преди Великден

" Всеки ден всичко се трансформира и никой още не може да каже на каква цена ще бъдат козунаците. Всеки понеделник, когато получаваме стоката, цените са разнообразни.

 istock istock
До оня ден яйцето беше 37 ст., през днешния ден споделиха, че към този момент са 39 ст., а в понеделник ще бъдат 41 ст. Определената цена ще бъде почти ще е сред 4 и 5 лв. според от качеството.

Възможно е да има малко по-евтини козунаци, само че те се вършат от готовите смеси, в които не знаем какво се поставя ", изясни пред Българска национална телевизия Димитър Бакалов, хлебопроизводител от Благоевград.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР