Великденските пости бележат началото на трайно намаление с до 38%

...
Великденските пости бележат началото на трайно намаление с до 38%
Коментари Харесай

С началото на великденските пости Lidl намалява трайно цените на 15 веган и вегетариански продуктa с до 38%

Великденските пости бележат началото на трайно понижение с до 38% на цените на 15 веган и вегетариански продукта в магазините на Lidl в цялата страна. Така цената им става идентична с цената на техните стандартни други възможности като част от уговорката на компанията в поддръжка на осъзнатото хранене. По този метод Lidl дава опция на всички, които желаят да се хранят здравословно и стабилно, да го вършат, без да се постанова да отделят повече средства в сравнение с за общоприети артикули.

Още от 18 март потребителите ще имат опция да се възползват от специфичното понижение на зеленчуковия пастет, който ще коства единствено 0,79 лева Любителите на бургерите, които са решили да постят, могат да закупят за 4,49 лева веган опция, която е на основата на соя, моркови и печурки, а цената на класическия веган бургер ще бъде понижена на 3,39 лева

Значително понижение ще има и при напитките с марка Vemondo, които към този момент ще се оферират на цена от 2,59 лева Всички веган йогурти също ще бъдат трайно понижени от 18 март - включително веган йогурт с три плодови усета, типичен кокосов и соев.

Развитието на асортимента от личната марка Vemondo е част от тактиката на Lidl в поддръжка на осъзнатото хранене, като по този метод смарт дискаунтърът предлага на своите клиенти по-голям избор от висококачествени артикули без лактоза, без глутен, както и веган специалитети. Продуктите Vemondo са качествена хранителна опция за веганите и вегетарианците и са подобаващ избор за всички, които съблюдават характерен хранителен режим или просто желаят да разнообразят храненето си.

В началото на годината Lidl сложи началото на публичен и дълготраен диалог по тематиката за устойчивото и здравословно хранене под наслов #ХраненеСмисъл. Основната цел на акцията е да разпространява осъзнатото хранене, а точно това, което е здравословно за нас и с грижа към планетата. В рамките на своята ритейлърът се ангажира да усили растителния и пълнозърнестия си подбор, като предложи на клиентите си оптимална гама от артикули за по-осъзнат и резистентен метод на живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР