Вежди Рашидов направи днес лично дарение от голямо количество хранителни

...
Вежди Рашидов направи днес лично дарение от голямо количество хранителни
Коментари Харесай

Вежди Рашидов дари храни за благотворителна кухня

Вежди Рашидов направи през днешния ден персонално подаяние от огромно количество хранителни артикули за благотворителната кухня на Мартин Мартинов, който оказва помощ на бедните с акцията си „ Подай ръка “.

„ Онзи ден в предаването на Люба Кулезич чух апела за помощ за благотворителната кухня на Мартиновв ресторант „ Гамбринус “ в Костинброд и непринудено, както съм го правил доста пъти до момента в сходни обстановки, реагирах. В сложни моменти хората би трябвало да си подават ръка, а подобен миг е и днешния, тъй като тези, които са изпаднали в неволя, са част от всички нас, от нашето общество. Дарителството е надълбоко персонален акт. Винаги съм считал, че донорът не е някакъв неизвестен мушморок, а човек с огромно сърце, който е съчувствен към ориста на бедните, на изпадналите в неволя, на нуждаещите си “, сподели Вежди Рашидов. Както е известно, в биографията му има десетки негови персонални дарителски прояви, помогнали на доста хора в мъчно състояние, на създатели, актьори, писатели, на възпитаници и студенти. С персонални средства той е помагал и на познати, и на напълно непознати, изпаднали в неволя, без да акцентира себе си.
свързани новини103252на 21.10.202137183на 02.10.2021
Мартин Мартинов благодари на Вежди Рашидов и показа, че донорът не трябва да е неизвестен, а дарителството би трябвало да се демонстрира и да бъде образец за останалите, да получи от обществото най-малко признателност.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР