Веднага след брифинга на съпругите на моряците от кораба Царевна“

...
Веднага след брифинга на съпругите на моряците от кораба Царевна“
Коментари Харесай

„Афера”: Фирма близка до ПП, пере кризисно лъжите на властта за българските моряци

Веднага след брифинга на съпругите на моряците от кораба „ Царевна “ от компанията, менажираща моряците побързаха да дадат и те изказвания, които бяха от смешни по-смешни, написа уеб сайтът „ Афера ”.

„ Единият моряк не издържал душевен и слязъл на сушата и това предизвикало евакуацията „ отвън планувания проект “. Изданието показва, че познавач.група въобще е нямало там, както и че притежателят на компанията, който е непосредствен другар до премиера Петков е излъгал, с цел да прикрие спешно лъжите на властта.

Фирмата притежател и оператор на транспортен съд „ Царевна “ се споделя „ Овърсийз Маритайм ЕООД “. Бивша „ Ахилеос Шипинг ЕООД “. Истинският притежател на тази компания е Рубин Коцев и неговият наследник Благомир Коцев. /б.р. – регионален шеф на Варна, назначен от Кирил Петков/. Николай Стефанов Стефанов, който се води за притежател и шеф на тази компания, е комплициран там единствено за ФАСАДА – същинските притежатели са Коцевците, татко и наследник.

Николай Стефанов Стефанов е шурей на Рубин Коцев (женен е за дъщерята на Коцев) и зет на Благомир Коцев – брат на дамата на Николай Стефанов Стефанов.

Изданието показва, че моряците заплащат по 1000 евро за всяко качване за работа на кораба.

„ Афера ” написа, че Рубин Коцев е и същинския притежател на потъналия през февруари 2004 година транспортен съд „ Хера “, който съзнателно е бил потънал, с цел да се прикрие транспортът на неразрешени вещества.

За последните 20 години Рубин Коцев работи с украинската и турските мафии.

Отделно от това „ Овърсийз Маритайм ЕООД “ дължи дълг от 21 милиона евро (без лихвите) на „ Дойче Банк “ (Deutsche Bank). Вече трета подред година банката не може да си вземе парите, тъй като Николай Стефанов има грижата за това – банката да не си получи отпуснатия заем!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР