Веднага Булгаргаз може да обяви конкурс за закупуване на газ,

...
Веднага Булгаргаз може да обяви конкурс за закупуване на газ,
Коментари Харесай

Хиновски разкри конспирация за доставките на газ за България

Веднага " Булгаргаз " може да разгласи конкурс за закупуване на газ, ще има предложения на огромни компании. Имаме опция да внасяме газ от Турция. Можехме да си набавим газ на по-ниска цена оттова. Говори се, че има сделка да не ни се доставя турски газ на по-ниска цена от на " Газпром ". Трябва да има напън за смяна на тази позиция ", съобщи пред телевизия НоваНюз енергийният специалист Иван Хиновски.

Според него би трябвало да стартираме изследвания и за личен рандеман. главната причина да сме глобени със прекъсване на газовите доставки е, че плащаме първи. " Сигурно има общо и с външната ни политика. Важно е връщането на Василев и Николов от Брюксел, с цел да забележим синхронизираната позиция на Европейски Съюз по тематиката. Експертите би трябвало да изработят спешен проект. Да се категоризират потребителите на предпочитани - с краткотрайни прекъсвания. 70 до 100 евро на мегаватчас ще е цената на газа за азерски газ ", означи Хиновски.

От своя страна Милен Керемедчиев, някогашен заместник-министър на външните работи, акцентира, че външната ни политика в никакъв случай не е била по-неразбрана за нашите съперници.

" Президентът сподели, че Крим е съветски, министърът на защитата сподели, че няма военна интервенция, по-късно казахме, че няма да изнасяме оръжие за Украйна. Това извъртане последните месеци несъмнено всява ужас в европейската външна политика. България се оказва меката връзка в общата единна позиция на Европейски Съюз. Успяхме да изнервим и външния министър на Украйна. Шизофренната ни външна политика ни слага в слаба позиция ", изясни той.

По думите му България изнася оръжие за Украйна от първия ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР