Вече знаем, че грижата за кожата е най-важната част в

...
Вече знаем, че грижата за кожата е най-важната част в
Коментари Харесай

Защо почистването е ключът към сияйна кожа?

Вече знаем, че грижата за кожата е най-важната част в бюти ритуала на актуалната жена . Красивата, чиста и уравновесена кожа не е единствено " основа " за грима ни, а през последните години го прави непотребен, защото  концепцията за естествената хубост навлиза във всеки аспект от живота ни . Използваме естествени съставки, обзавеждаме дома си с естествени материали, залагаме на ръчната направа и домашно приготвената кухня... и разчитаме на естествената си хубост, като се грижим за нея, вместо да покриваме кожата с макиаж. 



Основополагащата стъпка в грижата за кожата ни постоянно ще бъде почистването. Градското замърсяване, праховите частици и изкуствените съставки, от които мъчно съумяваме да избягаме, се натрупват в порите , а забързаният метод на живот и стресът неизбежно се отразяват на здравето на кожата. В тази блъсканица обаче лаборатории не престават да създават артикули с до 99% съставки от натурален генезис . Антиоксидантът лумифенол, който обогатява тяхната формула, се съчетава хармонично с най-хубавите медицински растения от азиатската фармакопея

Сега Jowae обогатяват ритуала ни с още 3 почистващи продукта . Мицеларната почистваща пяна с императорски божур е подобаваща даже за най-чувствителната кожа. С леката си формула тя нежно отстранява замърсяванията , без да изсушава кожата. е офталмологично тествана, което я прави добър избор за унищожаване на очната ни линия в края на деня или даже най-бляскавия грим в края на празненството. Императорският божур има успокояващи и антибактериални свойства, а растителните сапонини образуват мека пяна, която се отмива елементарно с топла вода,  без да основава раздразнения



Новото на Jowae също е създадено с грижа към сензитивната кожа. Не се подвеждайте по гел формулата – почистващото олио от серията е уместно даже за комбинирана към мазна кожа , а премахването на дългогодишен грим (и даже матови червила) е по-лесно от всеки път. За разлика от мицеларната пяна, гел-олиото се нанася върху суха кожа. 

от серията е основан за неотложно отпушване на порите и унищожаване на насъбраните в тях ежедневни замърсявания. Дори дамите с сензитивна кожа, които по принцип заобикалят ексфолиращи артикули, могат да се възползват от това разчистване в дълбочина. Нежната формула с леки ексфолиращи микрогранули отстранява мъртвите кафези без да предизвиква неспокойствие , с цел да може кожата още веднъж да диша. 

Грижата за кожата стартира с почистването, тъй като когато премахнем грима, замърсяването, непотребния себум и мъртвите кафези, отстраняваме цялостен пласт, който другояче запушва порите и попречва естественото доставяне с О2. Чистата кожа е сияеща кожа, подготвена да бъде хидратирана и подхранена в дълбочина. 



С поддръжката на Selecta International

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР