Вече започна да става страшно! А за да го кажа

...
Вече започна да става страшно! А за да го кажа
Коментари Харесай

Лекар от Враца за ситуацията с COVID-19: Вече започна да става страшно

Вече стартира да става ужасно! А с цел да го кажа аз, който съм видял толкоз доста гибел през живота си, можете да си визиите защо приказвам.

Това написа преди минути в персоналния си профил във Facebook доктор Костадин Шахов по отношение на с ковид в област Враца, предава " БулНюз ".

Ето и цялото мнение на уважавания в региона доктор в обществената мрежа:

ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ДА СТАВА СТРАШНО! А с цел да го кажа аз, който съм видял толкоз доста гибел през живота си, можете да си визиите защо приказвам.

Болниците са препълниха с тежко заболели пациенти с Ковид, леглата свършиха, личният състав е на ръба. Хора умират всеки ден, и то колкото преди умираха за месец.
свързани новини3020на 23.10.20211942на 19.10.2021
А това, което е най-страшно е, че доста скоро ще настъпи моментът, когато ще би трябвало да се връщат пациенти, тъй като няма къде да бъдат настанени. Защото “кревати” има, само че личен състав няма. А и този, който е налице, към този момент изнемогва и едвам събира сетни сили, с цел да продължи да се бори.

ВРЕМЕ Е ЗА НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ. Само по този начин ще се овладее и ще се възстановяват нещата. В противоположен случай това, което ни чака, ще надмине и най-мрачните прогнози.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР