Вече втора седмица в Белград, Сърбия, има протести. Те са

...
Вече втора седмица в Белград, Сърбия, има протести. Те са
Коментари Харесай

Костадинов пощуря, скочи на ППДБ: Ще изчезнете! Бъдещето в е ръцете на Възраждане

Вече втора седмица в Белград, Сърбия, има митинги. Те са проведени от тежко изгубилата парламентарните избори опозиционна партия „ Сърбия против насилието “. Пацифисткото име на тази групировка не спря нейните деятели да се опитат да завладяват постройката на Народното събрание и да влязат в ръкопашни битки с полицията.
Трябва деликатно да гледаме това, което се случва в Сърбия, тъй като то демонстрира какво ще създадат американците и в България – а те постоянно, много предвидимо, работят по един и същи метод. Тази „ партия “ се появи „ изненадващо “ откакто през лятото се случиха две нещастия, потресли цялата страна – двама психопати разстреляха повече от дузина младежи. Изведнъж се появиха добре проведени стачкуващи, които приканиха да се постави завършек на насилието чрез… нови избори. Сръбският президент реагира бързо, разпусна Народното събрание и насрочи избори, а стачкуващите „ внезапно “ сътвориха нова партия. Отварям скоба – съвсем по същото време в нашата страна се случиха аналогични събития, единствено че поради нарязаната жена в Стара Загора. Те не доведоха до основаването на нова партия, само че бяха водени напълно от проамериканската коалиция ППДБ, което докара до нейното подсилване. Самите митинги в България бяха замислени и като опит да се удари най-голямата опозиционна мощ в страната, Възраждане, само че внезапно внезапно стопираха, откакто се оказа, че насилникът е симпатизант навръх ръководещите обединения ППДБ и ГЕРБ. Стана неловко някак си, и като по знамение протестиращите против насилието внезапно стопираха да стачкуват против насилието.
Но да се върнем в Сърбия. Там американците ловко сътвориха следващата си марионетка, само че за тяхно страдание тя се провали на изборите. Тогава беше задействан проект Б – както постоянно в такива случаи проамериканските партии отхвърлят да признаят изборните резултати и предизвикат митинги и принуждение. Нищо, че името им е „ Сърбия против насилието “. Засега нямат необикновен триумф и по всичко проличава, че няма и да имат, просто тъй като обществото не ги поддържа.
В България ще се случи безусловно същото, с този разлика, че то ще стане тогава, когато опозицията (в лицето на Възраждане) завоюва изборите. Проамериканските партии, и най-много ППДБ, ще откажат да признаят изборите и ще предизвикат принуждение. Те в никакъв случай не са се употребили с голяма социална поддръжка, само че това, както е видно и сега, не е било спънка да ръководят страната като представители на малцинството.
Единствено американската политическа поддръжка и американската медийна машина ги държи над водата. Но ние българите би трябвало да сме подготвени за момента, в който непознатите сътрудници изгубят властта. Те няма да се поколебаят да вкарат България даже в революция, тъй като задачата им, в последна сметка, е елементарна – страната ни да изчезне и да я няма.
Е, това няма да стане! Ще изчезнат те – по този начин, както са изчезвали всички други предатели преди тях. Възраждане е подготвена да поведе българския народ към свободата! Знаем какво ни чака и не се опасяваме. Бъдещето е нашите ръце!
От Facebook профила на Костадин Костадинов, водач на Възраждане
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР