Вече цяла година един от доскоро най-популярните водещи от телевизията

...
Вече цяла година един от доскоро най-популярните водещи от телевизията
Коментари Харесай

Ники Кънчев останал без доходи, славата му спада

Вече цяла година един от до неотдавна най-популярните водещи от малкия екран Ники Кънчев е зад борда на всички родни дребни екрани и славата му постепенно, само че несъмнено стартира да гасне. Той обезверено търси място пред камерите и към този момент е подготвен да работи съвсем без пари в Българската национална телевизия, единствено и единствено да поддържа имидж на звезда, написа Уикенд.

Последното работно място на Ники в тв студио досега е в първия сезон на шоуто „ Маскираният артист ” на Нова тв. Ангажиментът му там завърши в края на 2019-а и от този момент вратите на тв студиата изненадващо се затвориха пред звездата от „ ВИП Брадър ” и „ Стани богат ”. Той не откри място в тазгодишния сезон на „ Маскираният артист ”, нито в което и да е друго шоу. Кънчев на процедура е единственият участник от миналогодишния „ детективски ” панел на предаването, който остана без тв изяви. Мария Илиева продължава да е добре пристигнала като посетител във всички малките екрани, Гала към момента води „ На кафе ”, Герасим Георгиев-Геро стана водещ на „ Маскираният артист ”. Само към Ники Кънчев сега сякаш никой не демонстрира интерес.

Водещият не е незает – той продължава да се труди в Дарик, където работи още от основаването на радиото. Но това не му е задоволително. Говори се, че телевизионната популярност му липсвала и, което е по-лошо, с отпадането му от екрана приходите в персоналната му касичка внезапно са намалели. Понеже в Нова явно към този момент не го желаят, а в Би Ти Ви също се държат по този начин, като че ли не го виждат, Ники се бил прицелил в Българска национална телевизия, където в последно време се намира място за много отпаднали от други канали някогашни звезди, настояват осведомени. Преди дни той загатна за интереса си към публичната телевизия, употребявайки правилото „ Казвам ти, дъще, сещай се, снахо! ”. Това стана в коментар към фотография на водещия на съботно-неделния утринен блок – Георги Любенов, който бе подложен под карантина поради позитивен тест за Ковид-19. Първата седмица от „ домашния му арест ” го замести напусналата Би Ти Ви Мариана Векилска, а втората – напусналата Нова Аделина Радева. Ники Кънчев употребява случая, с цел да намекне в полушеговит звук, че също няма нищо срещу да поработи в Българска национална телевизия. „ Ех, не можахме да се отървем от теб! И аз да почна да повеждам по Канала! ”, разяснява той на стената на Георги Любенов в Инстаграм.

Според слуховете, Кънчев досега не си е предложил публично услугите в Българска национална телевизия, само че употребявал всеки комфортен случай, с цел да подмятна, че няма нищо срещу да изгрее там, макар че хонорарите са надалеч по-ниски от тези в Нова. Заради изявеното си его той не си разрешавал непосредствено да съобщи професионалния си интерес, а чакал специфична покана, уверен, че на звезда като него не подхожда да моли за работа, писа Уикенд.

Наскоро Кънчев се върна на тв екран, само че единствено за седмица. Това стана в новото предаване на Нова тв „ Пресечна точка ”. Звездата от „ ВИП Брадър ” бе поканен като коментатор в студиото. Твърди се, че главната заслуга за това имал водещият Михаил Дюзев, с който са сътрудници в Дарик. Ники употребявал случая, с цел да подсети на феновете за себе си. Но след края на седмицата още веднъж е зад борда в търсене на тв задължения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР