Вече цял месец Тома Здравков се подвизава в Кухнята на

...
Вече цял месец Тома Здравков се подвизава в Кухнята на
Коментари Харесай

Звездата от „Хелс Китчън“ Тома Здравков: По отношение на храненето съм традиционалист

Вече цялостен месец Тома Здравков се подвизава в „ Кухнята на пъкъла “, където показва гения си в приготвянето на сосчета и мръвки. Победата в шоуто на началник Виктор Ангелов обаче не му е непременно, а е там най-много за развлечение, както и да усвои нови кулинарни тънкости.

 

Признава, че доста обича да яде и подготвя всевъзможен тип месо. В ежедневното им меню вкъщи постоянно участват мръвки, а във връзка с храненето се дефинира като традиционалист. Категоричен е, че в никакъв случай не би ял мегаекзотика като крокодилско месо или пък месо от кенгуру.

 

Откакто е в „ Хелс Китчън “ на жена му й се е наложило да готви у дома, само че се оправя с другите провокации, които си насочва. Имал още две предложения за присъединяване, само че решил да одобри тази от кулинарния формат, защото готвенето му е занимание. Иска да ревизира какъв брой е добър край печката и дали има задоволително воля и предпочитание да научи нови неща в кулинарията.

 

Признава, че началник Ангелов надалеч не гали с перо звездния тим, както мнозина си мислят. Търпят много рецензия, само че в същото време се стремят да има по-малко забележки към тях, по тази причина с всеки идващ епизод надграждат и се надява това да е видно за феновете.

 

Не крие, че се усеща неловко от обстоятелството, че около многото работа, вижда рядко сина си и щерка си, само че се надява жертвите, които прави да имат смисъл.

Споделя, че е привикнал да живее и с доста и с малко пари, само че като най-щастлив миг от живота си дефинира оня, в който нямал никакви пари, тъй като точно тогава срещнал Виктория и любовта им компенсирала тоталното безпаричие

 

Към днешна дата не дължи пари на никого и акцентира, че си ги изкарва по „ най-готиния и почтен метод “ – сбъдва фантазията си, създавайки авторска музика, а Виктория е материалноотговорното лице в продуцентската им компания.

 

След миналогодишното наводняване, което застигна Южното Черноморие, караваната им, която се намира на къмпинг „ Арапя “, към този момент е негодна за приложимост. Закарал я е на занаятчия, който ще стартира да я поправя, когато има опция, след което да я продаде като от сумата приспадне парите за ремонта и ще му даде остатъка. Единственото хубаво в цялата обстановка е, че децата им съумели да прекарат 2-3 месеца в караваната край морето и били доста щастливи.

 

Признава, че към този момент е привикнал като шурей на къща в с. Горна Малина, където въздухът е чист. Сега е доста благополучен, че преди години избрали да живеят там, а не в София.

Преди дни умрял дядо му, само че Тома признава, че не го приел изключително тежко. Мъчи го друго – това, че не бил непосредствен нито с баба си, нито с дядо си. Възрастните хора живеели в Девин, само че не поддържали положителни връзки, последната им среща била преди две години. Те по този начин поискали – били станали изцяло асоциални. Въпреки опитите на Тома за доближаване, нещата не се получили. Признава, че е жалко, когато човек е решил да си отиде от този свят, без да го изпратят хората, които са му кръв. В същото време се радва, че връзките с родителите му, са разнообразни – с тях се виждат постоянно и са задружни.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тома Здравков „ Хелс Китчън “ шеф Виктор Ангелов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР