Ето го бебето, което вече е на годинка. За първи

...
Ето го бебето, което вече е на годинка. За първи
Коментари Харесай

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Златка и Карен показаха сина си на първия му рожден ден!

Ето го бебето, което към този момент е на годинка. За първи път можем да забележим на кого наподобява Карен - младши, синът на Златка Райкова и Карен Хачатрян. Всъщност Златка към този момент публично е госпожа Хачатрян, само че почитателите й не престават да я знаят и назовават с бащината й фамилия.

Както и да е. Важното е, че родителите най-сетне се престрашиха и пуснаха фотоси на дребното си дете, освен това точно на рождения му ден. Каренчо стана на една годинка и виждаме, че Златка и Карен са му подарили красива и вкусна торта, плюс многочислени дарове, несъмнено...

Мнозина се чудят и даже спорят на кого наподобява момченцето, само че то май си е решило да наподобява най-вече на себе си. А и Златито е по този начин модифицирана и изменена, че помни ли някой каква е била същинската й физиономия преди години?!

Иначе, плеймейтката и Карен отглеждат и сина й от Благой Георгиев, а арменецът е същински баща за дребния Благойчо. Той пораства извънредно сладко хлапе, което обаче се вижда с биологичния си родител евентуално единствено на огромни празници, разясняват в нета.

Златка обаче е удовлетворена и даже би желала Благойчо да поддържа връзка единствено с Карен и да стои надалеч от футболиста.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова благой георгиев Златка Райкова и Карен Хачатрян Благойчо Карен младши
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР