Вече стана ясно, че бившият министър на транспорта Николай Събев,

...
Вече стана ясно, че бившият министър на транспорта Николай Събев,
Коментари Харесай

Довърши ги докрай! Николай Събев с нов тежък удар по ,,Промяната“

Вече стана ясно, че някогашният министър на превоза Николай Събев, който водеше листата на „ Продължаваме промяната ” (ПП) в Русе, отхвърли да е депутат. Заявлението му е било признато от Централната изборна комисия (ЦИК).

„ Никога не съм желал да бъда професионален политик и в този момент считам, че ще съм потребен в подобряването на бизнес средата повече, в сравнение с бих бил на политическата сцена “, се споделя в позиция на Николай Събев, изпратена до медиите.

„ Политическият start-up към този момент е одобрена партия и аз съм спокоен за бъдещето ѝ. Оставам част от тима и съм отсреща да оказвам помощ „ Продължаваме промяната “, показва Събев.

Бившият транспортен министър продължава: „ Преди година и половина се включих в един въодушевен тим от младежи тъй като имам вяра, че България би трябвало и може да се промени. Исках да покажа, че и моето потомство, и хората, които са построили мощен и сполучлив бизнес, би трябвало да са част от построяването на една нова България “.

По думите му Политическа партия към този момент е „ спечелила сърцата на доста българи “ и е сигурен, че това, което е стартирано тогава, към този момент е идея на огромна част от обществото.

Междувременно пък стана ясно, че някогашният министър на превоза и член на „ Продължаваме Промяната “ Николай Събев напуща и партията. Новината бе доказана и от партията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР