Вече седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница. Още вчера

...
Вече седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница. Още вчера
Коментари Харесай

Седми ден без следа: Продължава издирването на Ивана от Дупница

Вече седми ден търсят 17-годишната Ивана от Дупница. Още през вчерашния ден периметърът на издирването ѝ бе уголемен. Тя изчезна от учебно заведение в четвъртък (22 февруари) и от този момент няма диря от нея.

В понеделник следобяд стана ясно, че ненадейно профилната ѝ фотография в една от обществените мрежи е заменена, а по-късно от неин профил бяха писани и мнения.Eксперти по киберсигурност се намесиха и се пробват да открият кой е сменил профилната фотография на момичето във Фейсбук.

Междувременно се появиха голям брой клипове отстрани в TikTok под псевдоним " marshmallow1457800876 ", които са качени преди 5-6 дни съгласно обществената платформа.

Кметът на града Първан Дангов свика Кризисен щаб. В него са включени всички институции, имащи отношение по случая, както и чиновниците от Горското стопанство, които обхождат сложните региони в покрайнините на града.

Дангов уточни, че задачата на щаба е да се проучват резултатите до този миг, да се набележат последващи стъпки и да се подчертава върху предварителната защита и недопускането на сходни случаи в бъдеще. В тази връзка той е разпоредил и вътрешна инспекция във всички образователни заведения в Общината, с цел да се направи " моментна фотография " за съществуването на деца с проблематично държание, с цел да може интензивно да се работи с тях.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР