Легендата на Лъвиците Джил Скот казва, че Манчестър Сити може

...
Легендата на Лъвиците Джил Скот казва, че Манчестър Сити може
Коментари Харесай

Джил Скот изпраща емоционално съобщение до напускащата си звезда на Манчестър Сити преди финалните мачове

Легендата на Лъвиците Джил Скот споделя, че Манчестър Сити може да даде на Стеф Хоутън съвършеното изпращане, като подпечата купата в Женската Суперлига.

Хотън разгласи, че ще се пенсионира в края на сезона, поставяйки завършек на една блестяща кариера, в която тя беше синоним на бързото развиване на женската игра. 36-годишният състезател завоюва 121 мача за Англия, беше звездата на тима на Англия на Олимпиадата в Лондон през 2012 година и беше капитан на Сити до първата им и единствена купа в лигата през 2016 година дружно със Скот.

Сити е на косъм разстояние от втора купа, защото сега те са с шест точки преднина на върха пред противниците си Челси и Скот, 37, прикани някогашната си страна да премине линията, с цел да изпрати Хоутън със жанр.

„ Бих се радвал да видя Сити да го завоюва, изключително като се има поради, че това е последният сезон на Стеф Хоутън “, сподели Скот, който приказва при стартирането на самодейността Greater Game на ФА. „ Тя заслужава да излезе на високо равнище...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР