Вече се подготвяме за новия сезон, но този път фокусирайки

...
Вече се подготвяме за новия сезон, но този път фокусирайки
Коментари Харесай

15 бюджетни находки с класиките, които правят стайлинга по-изискан

Вече се приготвяме за новия сезон, само че този път фокусирайки се върху изцяло типичен неща, с които да възобновим капсулния си дрешник. С тяхна помощ може да преоткрием някоя позабравена дреха или пък просто имаме потребност да сменим нещо остаряло за ново, като белия топ, който стои елегантно под сако в композиция с дънки или пък с необятен панталон и бяла риза от горната страна. Той е от нещата, които се постанова да купуваме малко по-често. Въпреки това дружно с него открихме и още бюджетни неща, които хем си заслужават инвестицията, хем няма да нарушат доста салдото по сметката ни, изключително след края на ваканционния интервал.

Инвестирането в бяла риза, семпли дънки, изтънчен блейзър или минималистичен пуловер ни оказва помощ да не се чудим дълго заран какво да облечем, изключително в преходния интервал сред два сезона и в това време са неща, които елементарно съчетаваме едно с друго. Понякога бяла риза, дънки и сако е всичко, от което един офис стайлинг се нуждае, в случай че работим в casual среда. Допълваме с балерини или мокасини и дребна чанта за през рамо и реализираме един приключен тоалет, с който постоянно ще се усещаме стилни и изискани.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Хубаво е да имаме и панталон, прав или леко необятен, който може да е дълъг или пък в завърналата се като тренд 7/8 дължина, изключително в безпристрастен цвят (бежово, черно или сиво), който също комбинираме както с топ, по този начин и с риза и сако, или пък с пуловер в същия звук за една стилна монохромна композиция, съвършена за есенните дни.

 
Анджелина Джоли и обувките, които са неизменима част от стила й

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР