Вече са ясни водачите на листите на ВМРО. Красимир Каракачанов,

...
Вече са ясни водачите на листите на ВМРО. Красимир Каракачанов,
Коментари Харесай

ВМРО обяви водачите на листите си

Вече са ясни водачите на листите на Вътрешна македонска революционна организация. Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов, Александър Сиди са част от войводите, които ще водят партията на вота, а лозунгът, под който ще събират гласове, е „ България над всичко! “.

Така водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов обичайно е лидер на листата в Плевен. Той ще стои отпред и на листата във Варна. Зам.-шефът и сегашен съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два региона – Русе и 25-и МИР София.

Шефът на предизборния им щаб и учредителен секретар Юлиан Ангелов пък  ще се бори в София област и 23-и  МИР в столицата. Евродепутатът Ангел Джамбазки също влиза в борбата като главно лице на Вътрешна македонска революционна организация в Благоевград и Бургас. Депутатът Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора, а общинският консултант Карлос Контрера става лидер в 24-и МИР в София.

Другите депутати, които също оглавяват листи са доцент Милен Михов, който обичайно е лидер за Велико Търново, Красимир Богданов ще е във Враца, Мария Цветкова – Ямбол, Деан Станчев – Шумен, Йордан Йорданов – Добрич, а Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до в този момент беше народен представител от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация, ще се води листите в Силистра и Хасково.

Във Видин и Монтана отпред ще бъде Димитър Чукарски, в Кърджали - Делчо Янков, в Кюстендил Георги Петров, в Ловеч Бойко Пъдарски, в Пазарджик - Стефан Балабанов, в Перник - Султанка Петрова, в Пловдив - Владимир Кисьов, в Разград - Евгени Драганов, в Сливен - Христо Димитров и в Смолян - Александър Пецов.

„ България за нас постоянно е била над всичко. Ето за какво главните цели, които ще останат водещи  за войводите и през идващия парламент, са повишението на приходите на хората, отстояването на обичайните фамилни полезности, отбраната на националните ползи, необикновен фокус и внимание към националната и персонална сигурност на българските жители “, прецизират от партията.

В осем листи за парламентарните избори на 4 април, издигнати от Вътрешна македонска революционна организация, водачите са представители на гражданската квота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР