Вече са ясни стартовите състави на Севиля и Байерн (Мюнхен),

...
Вече са ясни стартовите състави на Севиля и Байерн (Мюнхен),
Коментари Харесай

Севиля - Байерн

Вече са ясни стартовите сформира на Севиля и Байерн (Мюнхен), които излизат един против различен в първи мач от четвъртфиналите в Шампионската лига. Испанският отбор сервира огромната изненада в предходния кръг, като отстрани Манчестър Юнайтед, а баварците нямаха никакви проблеми с турския Бешикташ и го отстраниха с общ резултат 8:1.

Севиля е на четвъртфинал в шампионата на първенците за пръв път от далечната 1958 година. Андалусийци обаче натрупаха доста опит в Лига Европа и подвигнаха купата през 2014, 2015 и 2016 година. Тимът на Винченцо Монтела е считан за новобранец против Байерн, само че с поддръжката на въодушевената аудитория на " Рамон Санчес Писхуан " ще се опита да изненада баварците.
Големият отсъстващ в състава на домакините е плеймейкърът Евер Банега. Аржентинецът е осъден, а Себастиен Коршия лекува травма.

В четири следващи сезона, откакто победи в шампионата през 2013 година, Байерн беше спиран от испански противници. Два пъти в ролята на екзекутор на немския гранд влезе Реал Мадрид, а по един път колосът от Мюнхен отпадна от Барселона и Атлетико Мадрид. Юп Хайнкес е окуражен да постави завършек на неприятната наклонност и да изведе тима още веднъж до върха.

Контузени в лагера на германците са титулярният вратар Мануел Нойер и крилото Кингсли Коман.

СЕВИЛЯ - БАЙЕРН

СЕВИЛЯ (4-2-3-1): Д. Сория; Х. Навас, Кяер, Ленгле, Ескудеро; Г. Писаро, Нзонзи; Сарабия, Васкес, Х. Корея; Бен Йедер
Старши треньор: В Монтела
БАЙЕРН (4-3-3): Улрайх; Кимих, Хумелс, Боатенг, Алаба; Т. Аалкантара, Х. Мартинес, Х. Бернат; Рибери, Левандовски, Т. Мюлер
Старши треньор: Ю. Хайнкес

СТАДИОН: " Рамон Санчес Писхуан "
СЪДИЯ: Даниеле Орсато (Италия)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР