Вече са избрали клиника в Щатите Цеци Красимирова работи по

...
Вече са избрали клиника в Щатите Цеци Красимирова работи по
Коментари Харесай

Цеци Красимирова мечтае за бебе

Вече са избрали клиника в Щатите

Цеци Красимирова работи по въпроса да стане майка в най-скоро време, призна самата тя, написа в. " България през днешния ден ".

" Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса посредством инвитро способ. Вярвам в медицината и това, че иска ми се получат нещата ", безапелационна е манекенката.

Според околните й Красимирова и нейният милионер Струмейтис към този момент са избрали клиника в Щатите и ще се възползват от най-новите способи на оплождането. Чрез него се дава опция на родителите да изберат ембрион или два с верния брой хромозоми. Така двойките имат доста по-големи шансове да се снабдят със крепко бебе. " Докторите в Щатите към този момент вършат такива технологии, създадени " да четат " цели геноми и да селектират ембриони, които да вграждат в майката. Така има късмет с изключение на очите, пола на бебето да се избегнат и възможностите му да развие избрани болести като рак, сърдечни болести или алцхаймер ", споделя човек, непосредствен до Цеци, участвал на сватбата й.

И Красимирова, и брачният партньор й Майкъл Струмейтис имат дъщери от предходни връзки. Щерката на Цеци скоро ще стане на 21 години и върви по нейните стъпки в моделството.

" Веднага след сватбата започнахме да работим по въпроса с наследници. Но по какъв начин ще се получат - Божа работа. Няма да спра да се надявам на момче ", безапелационна е Цеци.

Голямата обич на Косьо Самоковеца и Майкъл Струмейтис сега живеят в Испания. Мъжът на Цеци е предприемач, отглеждащ марихуана за медицински цели. Двамата си споделиха " да " през май на обилна гала в Каталуния
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР