Вече повече от седмица няма никаква информация за това къде

...
Вече повече от седмица няма никаква информация за това къде
Коментари Харесай

Германската полиция е на крак! Издирва красивата българска ученичка

Вече повече от седмица няма никаква информация за това къде се намира българската ученичка Йелиз. 15-годишното момиче, което е от български генезис, живее в Германия от 6-годишна дружно с родителите си и по-малкото си братче.

Както БЛИЦ писа, Майката на Йелиз Хасан се обърна със вик за помощ в обществената мрежа Facebook, а апелът й се споделя в разнообразни групи.


По думите на дамата, задграничният паспорт на момичето също липсва и тя се тормози някой да не е отвлякъл рожбата й.

Йелиз имала другар, по-голям от нея, с който решила да избяга от къщи. Една нощ момичето издебнало майка си, до момента в който спи и оставило записка на масата в кухнята: "Майко, аз тичам с моята огромна обич, ще се женим. Не ме търсете. "

След това избягала през прозореца.

С БЛИЦ се свърза бащата на момичето, който моли за помощ:

"Не се сме на себе си от смут. Страхуваме се, че този мъж може да й е размътил главата. Звъни ми от от разнообразни телефони и ни заплашва, псува. Подадохме сигнал на полицията в Германия, иззели са записи от охранителните камери, завардили са автомагистралите и стопират всички коли с българска регистрация.

Страх ни е, че този мъж може да е тръгнал с щерка ни към България, апелирам ви, разпространете информацията за щерка ни ", плаче обезвереният татко.

"Моля да ми помогнете, в случай че някой я срещне или я види, апелирам да се обади на полицията или на мен. Тел.01736672604. Може да е тръгнала за България. Ние живеем в Германия. Моля ви, помогнете. Споделяйте публикацията, с цел да стигне до повече хора. Детето се споделя Йелиз Хасан, на 15 години е”, написа и обезверената майка Гюрхан.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР