Вече няма такива хора, няма такива мъже, джентълмени и коректни.

...
Вече няма такива хора, няма такива мъже, джентълмени и коректни.
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Вече няма мъже като Цветан Цветанов

" Вече няма такива хора, няма такива мъже, джентълмени и правилни. " Това са единствено някои от положителните думи, с които естрадният артист Веселин Маринов разказва своя другар Цветан Цветанов.
В прочувствено изявление за Дарик радио, Маринов приказва с горест за решението на Бойко Борисов да намали дясната си ръка от заместник-председател на ГЕРБ в редови член и да отнеме всички негови отговорности в партията след абсурда с жилищата.
Интервюто с артиста, за който се знае, че е доста непосредствен другар на Цветанов, е направено ден преди Борисов да разгласи, че не желае към този момент и Веселин Маринов да пее на концертите на ГЕРБ.
„ Знам, че той към този момент не е това, което беше доскоро. Дойде като гръм от ясно небе за мен и за всички мои близки. “, споделя Маринов.
Той описа, че последните му срещи с Цветанов са били по време на няколко концерта от предизборната акция на ГЕРБ. По думите му някогашният заместител на Борисов не е споделил и дума за решението, което следва.
„ За мен особено пристигна като гръм от ясно небе. Дори за миг стопирах автомобила и изпаднах в някакви размишления. “, повтаря естрадната звезда.
Попитан какво си помислил в първия миг, артистът дава отговор: „ Ами, какъв брой мръсно нещо е политиката. Едва ли има нещо на този свят, което по-некоректно от политиката. “
Разговорът продължава с въпроса по какъв начин всичко това ще се отрази на Цветанов като човек.
„ Той се научи от живота и на удари, на неучтивост. Той се научи на доста работа. Той има зад тила си доста хора в цялата страна, които знаят какъв брой работи и какъв брой е почтен човек. Знам, че за него ще бъде доста тежък удар.
Това е удар по достолепието му, по неговия морал. И ще го изживее вътрешно мъчно. Няма да го покаже пред обществото и пред другите му близки хора, тъй като е неповторим и мощен човек.
Бих желал да ми вдигне телефона, само че не ми го подвига. И го разбирам. За да му кажа да изчезне няколко дни, да се успокои със фамилията си, тъй като няма по-важно от това. “, споделя Маринов.
Певецът се връща към своите първи мемоари за Цветанов. Разказва по какъв начин са се срещнали преди години. Трябвало да вземе позволение от общината за негов концерт в зала 1 на НДК от зам.-кмета по сигурността. О
споделило се, че индивидът в кабинета, освен че бил самият Цветан Цветанов, само че и същият, с който тичали всяка заран и се разминавали в парка без да се познават. Вече обаче не тичали дружно ",признава Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР