Вече няма опасност за живота на 18-годишното момче, което пострада

...
Вече няма опасност за живота на 18-годишното момче, което пострада
Коментари Харесай

Извън опасност е животът на 18-годишния, пострадал при катастрофата до Панчарево

Вече няма заплаха за живота на 18-годишното момче, което пострада в тежката злополука край Панчарево с един погубен и 8 ранени Той е в схващане, изцяло съответен и контактен, оповестиха от болница „ Царица Йоанна - ИСУЛ “, представени от бТВ.

Младежът ще бъде наведен за долекуване в Клиниката по ортопедия и травматология, където му следва дълго лекуване поради множеството фрактури. Ще бъдат назначени и спомагателни проучвания за уточняване на гръдната контузия, която до момента също притесняваше лекарите. Това заяви доцент доктор Мая Белитова, шеф на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване.

Както и Клуб Z писа, вечерта във вторник - 6 септември, БМВ, изпреварващо в насрещното се вряза челно в 2 коли - " Мазда " и VW Голф. Водачът на БМВ-то почина на място, а спътничката му бе откарана в доста тежко положение в болница.

Двете потърпевши коли обаче са били цялостни с младежи. 18-годишният лидер, за който в този момент пристигнаха положителни вести, е возел три девойки на 17, на 14 и на 18 години. Леки пострадвания получиха също 18-годишният лидер на лекия автомобил VW и пътуващите с него две 16-годишни момчета.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР