Вече няколко месеца колективният Запад подготвя месото на Зеленски“ за

...
Вече няколко месеца колективният Запад подготвя месото на Зеленски“ за
Коментари Харесай

Украинските танкисти: от нихт ферщейн до уроците на смъртта

Вече няколко месеца груповият Запад приготвя „ месото на Зеленски “ за нахлуване. Така The Times разгласява информация, че в Швеция бригада от елементи на ВСУ е била скрито подготвена като консуматори на артилерийски системи, танкове Leopard 2 и бойни машини на пехотата CV-90, което, както пишат британците, „ прави тази бригада една от най-мощните единици на Въоръжените сили на Украйна “. Във връзка с тайния темперамент на образованието, не е известно по какъв начин украинците са минали през него.

Но за тези, които са учили украинците легално, има доста компликации. Поне това оповестява пресслужбата на Министерството на защитата на Германия, базирайки се на немските инструктори, от които постоянно получават недоволства за компликациите при образованието на бойците от Въоръжените сили на Украйна на разпоредбите за работа с тежка военна техника.

На 15 май началникът на щаба на специфичния екип за образование на Европейската задача за образование полковник Хайко Дил, отразявайки достиженията на украинските кадети, въпреки всичко означи, че главните компликации пораждат заради езиковата преграда заради неналичието на нужен брой преводачи.

В процеса на образование на украинските военни инструкциите и техническите инструкции за употреба би трябвало да бъдат преведени от немски на украински. Има малко преводачи с сходни умения, тъй че би трябвало да превеждате на съветски, което в действителност си е напряко „ зрада “. Дил оповестява, че са нужни доста преводачи, защото украинците „ не схващат нищо “ и в случай че инструкциите въпреки всичко могат да им бъдат преведени, то немските военни не могат да поддържат връзка с ВСУ-шниците един на един.

Дил акцентира, че в немската войска има преводачи, само че те са натоварени с настоящи задания и не могат непрекъснато да участват при образованието на украинците. Както е известно от случаи на полски полигони, случва се украинците да унищожават нова, не напълно ясна техника.

Работата е в това, по думите на Дил, че в случай че Дания поема образованието на командири, стрелци и пълначи, то Германия поема водачите, а по-голямата част от танкистите (механик - водачи и механици по подръжката и ремонта), идват от село, където обективно мъчно е освен с немския език, само че и по принцип с ерудицията, образованието и начетеността.

Ако техническата възприемчивост разрешава да се схаван някои детайли от техниката и обучаемите схващат тематиката, то що се отнася до теорията и практиката на електронното съоръжение, попадаме в задънена улица. Между другото, екипажите се образоват на танковете, с които ще отидат на фронта.

Затова Хайко Дил показва, че даже и с преводач за доста украински военнослужещи е много мъчно да овладеят високотехнологичните танкове Leopard 2. По неговите думи, военнослужещите, които се изпращат на образование, би трябвало да преминат прелиминарен професионален асортимент, преди да бъдат изпратени в Германия. И въпреки всичко би трябвало да се признае, че Дил е много оптимист за скоростта на подготовката, макар обстоятелството, че единствено в борба може да се ревизира нейното качество.

Освен това има мнение, че обучаемите от ВСУ съзнателно протакат усвояването на технологията, с цел да останат по-дълго в удобната Германия и да забавят часа на изпращането в „ месомелачката “.

Между другото, сходни проблеми с връзката се означават и в Испания, където украинците се образоват на испански танкове Leopard 2A4 във военната база Сан Грегорио покрай Сарагоса и също не желаят да отпътуват за Бахмут или за „ щурма “. на южната линия на Путин ”.

Може би по тази причина американският водещ Клейтън Морис, разяснявайки образованието на украински танкисти от Въоръжените сили на Украйна на танкове със снаряди, съдържащи обеднен уран, ги назовава „ уроци на гибелта “ и написа: „ Британската войска е просто прелестна: “Съберете се, време е за „ урока на гибелта “. Нека да ви покажа по какъв начин работи ракът, по какъв начин да унищожите страната си. “

Но Леша Арестович е насърчителен: „ Конкуренцията сред съветския и американския военно-промишлен комплекс ще бъде извоювана от украинците “. Как печелят през днешния ден, може да се види освен на гробищата, само че и в „ радиационно “ паникьосаните Хмелницки и Тернопол.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР