Вече няколко месеца фолк певицата Емилия мълчи за раздялата със

...
Вече няколко месеца фолк певицата Емилия мълчи за раздялата със
Коментари Харесай

Емилия сама и на рождения си ден: Крие за раздялата с Башур, замазва със стари снимки

Вече няколко месеца фолк певицата Емилия мълчи за раздялата със брачна половинка си Жорж Башур. Тя не разгласява общи фотоси с половинката си, нито постове с пояснения в обич, както правеше преди.
Навръх рождения си ден тя опита да замаже неналичието му с обяснението, че не обичал да се снима, само че нито удостовери, нито отхвърли краха в връзките им.
„ Днес на рождения си ден се чудех дали да обявявам нещо за себе си взех решение, че не аз съм значима, значими са хората, които ме вършат щастлива. Нямам фотоси на всички някои от тях не обичат да се снимат и не желаят гласност, само че изнамерих някои от архива “, скалъпи следващата неистина Емилия.

В поста си тя пусна няколко фотоса на децата си и едно на Башур отпреди година тогава, когато към момента бяха щастливи дружно. Липсата на настояща фотография и съмнителните й оправдания, единствено потвърдиха съмненията за бракоразвод.
Двамата са си останали другари и поддържат топли връзки, само че възприятията и пристрастеността посред им от дълго време са изчерпани. Именно това довело до решението за разлъка, написа Intrigi.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР