Вече можете да стартирате колата си с телефон с Android.

...
Вече можете да стартирате колата си с телефон с Android.
Коментари Харесай

Потребителите на Android вече могат да включат колата си с телефона

Вече можете да стартирате колата си с телефон с Android. Удобството е разполагаем за потребителите с модели Гугъл Pixel 6, Pixel 6 Pro или Samsung Galaxy S21.

Гугъл също по този начин работи интензивно върху усъвършенстването на Android преживяването в колата. Технологичният колос разгласи голям брой нови функционалности, налични в Android Auto от тази седмица. Сега, когато включвате колата си с вашия смарт телефон наоколо, Android Auto ще се започва автоматизирано на таблото за ръководство, в случай че към този момент е синхронизирано.

Освен това Гугъл добави постоянно включен бутон за възпроизвеждане, който можете да докоснете на основния екран на Android Auto, с цел да пуснете обичаната си музика. Компанията показа и своите интелигентни функционалности върху таблото за ръководство на Android Auto.

Нова алтернатива пък ще ви разреши да употребявате гласа си за търсене на музика в други медийни приложения, защото сега това не е най-лесното и безвредно за правене по време на шофиране. Когато функционалността е онлайн, ще можете да докоснете иконата за търсене на таблото, с цел да зададете на Гугъл Assistant да пусне реализатор или ария.

Всички тези новости са част от навлизането на наклонността за така наречен " свързани коли ". При нея колите се ръководят от софтуерни платформи.

А тук ще намерите още вести от
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР