Вече можете да разгледате коледната украса в Белия дом във

...
Вече можете да разгледате коледната украса в Белия дом във
Коментари Харесай

Можете да видите коледната украса в Белия дом с Google Street View

Вече можете да разгледате коледната декорация в Белия дом във Вашингтон с помощта Гугъл Street View. Технологичният колос за първи път добави формалната резиденция на президента на Съединени американски щати към местата, които могат да бъдат „ посетени “ от потребителите в интернет.

Сега те имат опция да създадат виртуална разходка из пространствата на постройката и да добият визия по какъв начин живее и работи актуалният държавен глава Джо Байдън. Както и в каква конюнктура ще посрещне идните празници.

Пресцентърът на първата дама по-рано разгласи, че президентската администрация ще започва интерактивни преживявания за разглеждане на декорациите на Белия дом тази година. Освен това, към 360-градусовото преживяване на Street View, към този момент има обиколка „ Почивка в Белия дом “ в мобилните и уеб приложенията на White House Experience.

Оттам означават, че обиколките онлайн сега не са налични за обществеността заради пандемията от Covid-19. Ето за какво тези виртуални прекарвания може да са единственият метод да разгледате едно от най-популярните места в света.

Белият дом е единствено един от многото исторически обекти, които можете да видите в Street View. Имате опция да се насладите също по този начин на Паласио де ла Монеда в Чили, Тадж Махал, пирамидите в Гиза, двореца „ Версай “ и Колизеума, както и доста други.

А тук ще намерите още новини oт!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР