Вече е януари, а още нямаме план за възстановяване. Няма

...
Вече е януари, а още нямаме план за възстановяване. Няма
Коментари Харесай

Това вече е взрив от Борисов: Радев е недоволен от Кирил Петков, затова пусна Мая да го плюе

„ Вече е януари, а още нямаме проект за възобновяване. Няма проект, тъй като не знаят какво да напишат. “, това разяснява в Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията, с работодатели и представители на бизнеса в града.

Бившият министър председател цитира обидните думи към българските работодатели на финансовия министър Асен Василев, който ги назова „ некадърници “.

„ Ние не мислим по този начин в коронавирус рецесията полагахте големи старания да плащате на служащите. Поднасям извиненията си, че докарахме до тук българския бизнес да го мислят за несръчен, това си поискахме и това получихме. Много от Вас поемат за десетилетия напред да дадат положително обучение на своите служащи. Поднасям извиненията си към Вас, че са ви нарекли „ некадърници “. Благодаря Ви, че не сте се уплашили и сте тук. Защото тези по този начин работят на другия ден идва полиция, служби, Национална агенция за приходите – да ревизират. Затова и Спецов са получили 37 000 лева добавки. “, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Погледнете по какъв начин наподобяват санираните блокове и по какъв начин наподобяват другите – и това повече няма да продължи. Ако ние управлявахме, щяхте да имате зала – 10 млн. бяхме подсигурили. И единствено щяхме да се пазарим дали да е огромна като в София, дали да е като в Бургас или друга. “, изясни Борисов.

„ Какво не се случи в Стара Загора – от Аязмото до Станционната градина “, попита Борисов.

„ Представяте ли си каква несръчност е да не са подготвени още с Плана за възобновяване и резистентност “, възмути се Борисов.

„ Най-малко на мен отива да пазя служебния енергиен министър на Румен Радев. Съгласна ли е госпожа Нинова, която говореше за усилване ролята на страната, да бъдат позволени още веднъж медиаторите в газа. “, добави водачът на ГЕРБ.

„ Вчера разбрах от Мая Манолова, че не харесва Политическа партия. И нас не ни харесва, само че Манолова е дългата ръка на Радев – той не е удовлетворен от тях. До няколко месеца ще създадат още една партия – виждате по какъв начин работи моделът. Христо Иванов докара Демократична България до 6 % и видяхте, че продължава да приказва каква задача от народа. Всички бранители на народа, а народът обеднява с инфлацията всеки ден. Всичко е цялостен неуспех “, безапелационен е някогашният министър председател.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР