Вече два месеца правителството на Денков разлайва кучетата“. Това каза

...
Вече два месеца правителството на Денков разлайва кучетата“. Това каза
Коментари Харесай

Донев безмилостен: 2 месеца Денков „разлайва кучетата“! Хвалят се, а нямат реално свършена работа

Вече два месеца държавното управление на Денков „ разлайва кучетата “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ някогашният длъжностен министър председател и сегашен шеф на кабинета на президента Гълъб Донев.
„ Явно при започване на всеки месец постоянното държавно управление на акад. Николай Денков ще излиза, с цел да споделя обществено, че са били още един месец във властта. Това към този момент не е изненада за никого. Обикновените жители, които не се интересуват доста от политика, към този момент вижда знаците, които постоянното държавно управление дава за своето битие “, изясни Гълъб Донев.
Началникът на кабинета на президента уточни, че за два месеца никой не е видял действителни дейности за решаването на проблемите на жителите. „ Точно противоположното – концентрират се върху рецензиите против служебните държавни управления, за които са отговорни точно постоянните “, разясни още той.
Гълъб Донев, в отговор на Николай Денков, уточни, че и постоянното държавно управление има някои положителни практики, само че към момента не се виждат действителни деяние за решение на най-наболелите проблеми на хората. „ Положителното за момента не може да се види, тъй като няма действително свършена работа “, разясни обаче той и добави, че по-скоро става дума за „ разлайване на кучетата “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР