Вече десетилетия наред Брад Пит е сочен за един от

...
Вече десетилетия наред Брад Пит е сочен за един от
Коментари Харесай

Остарява ли Брад Пит? Признание

Вече десетилетия наред Брад Пит е апетитен за един от най-привлекателните мъже в Холивуд, чиято кариера даже за момент не забавя своето шеметно движение.

Така да вземем за пример напълно неотдавна, следвайки образеца на своя добър другар Джордж Клуни, звездата от " Троя " стана дипломат на италианския производител на кафе-машини " De` Longhi ".

Въпреки че през този декември ще навърши 58 години, в рекламното видео за марката артистът наподобява все по този начин добре, до момента в който кара мотор, облечен в съвременно и първокласно кашмирено яке, чиято цена възлиза на 4-цифрена сума.

В свое скорошно изявление за сп. " Esquire " той разкри, че отвън снимачната площадка единственото нещо, което има значение за него, е комфортът.

Разбира се, това звучи напряко неуместно, поради обстоятелството, че всякога, стъпвайки на аления килим, външният му тип просто безукорен. И въпреки всичко точно това твърди пред изданието носителят на влиятелната премия " Оскар ".

" Колкото повече одъртявам, толкоз по-капризен ставам. В момента желая просто да се усещам прелестно в облеклата си. Удобството е най-важно ", споделя той.

Въпреки откровението си, някогашният брачен партньор на Анджелина Джоли добавя, че единственото нещо, на което обръща внимание в облеклото си, са дребните елементи.

" Вкусът ми към дрешника се управлява от желанието ми за комфорт. Истината е, че не искам да наподобявам на ходеща реклама на последните фешън трендове, които така и така е изтощително да последвам. ", сподели Брад Пит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР