Вече бившият защитник на ЦСКА Карол Метс, говори пред естонското

...
Вече бившият защитник на ЦСКА Карол Метс, говори пред естонското
Коментари Харесай

Карол Метс: Много съм благодарен и на ЦСКА, и на Цюрих, че повярваха в мен

Вече някогашният бранител на ЦСКА Карол Метс, приказва пред естонското издание " Soccernet.ee ", в което засегна въпроси, свързани с кариерата си, като не пропусна да спомене и престоя си при " алените ".

" Работих и работих интензивно, с цел да играя още веднъж в огромния футбол. ЦСКА беше първата стъпка, а Цюрих е идната стъпка, с цел да се доближа до огромния футбол.

Няма разлика в огромната картина. В ЦСКА да вземем за пример играх в линия с четирима. Не слагам никакви ограничавания за групировката, и двете позиции си пасват еднообразно добре.

Саудитска Арабия има място във футбола, само че от малко по-различен ъгъл. Европейските клубове не ценят толкоз високо завръщащите се играчи. Все отново споделям, че не скърбя за решението да се преместя в Саудитска Арабия. Беше забавно, поучително и прелестно време, с което да се задоволим. Но по кариерната стълбица това беше крачка настрана.

Да играя в Саудитска Арабия след неприятен сезон и по-късно да стигна до ЦСКА, който е огромен клуб, в който имах достойнството да играя, и да мина в Цюрих. Това е добър знак за мен, за работата, която е свършена и за това, което е реализирано. Много съм признателен и на ЦСКА, и на Цюрих, че повярваха в мен ", сподели Метс.
 Карол Метс на прощаване с ЦСКА: Спечелете златните медали!
Карол Метс на прощаване с ЦСКА: Спечелете златните медали!

Снима се за спомен с Гриша Ганчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР