Вече бившият треньор на Евертън Рафа Бенитес излезе с обръщение

...
Вече бившият треньор на Евертън Рафа Бенитес излезе с обръщение
Коментари Харесай

Рафа Бенитес назова причините за провала си в Евертън

Вече някогашният треньор на Евертън Рафа Бенитес излезе с послание към почитателите на " карамелите ". Испанският експерт се провали в тима, като от септември до момента реализира единствено 1 победа и беше уволнен от поста си.
“Знаехме, че няма да бъде елементарно. Предизвикателството беше голямо - както от прочувствена позиция, по този начин и от спортно-техническа. Любовта ми към този град и хората тук ме накара да приема предизвикването. Но единствено когато си в “кухнята”, осъзнаваш какъв брой тежка е задачата.
Още от първия ден аз и щабът ми работехме по метода, по който постоянно сме го правели: с цялостно себераздаване и отдаденост. Не трябваше единствено да реализираме нужните резултати, а и да спечелим сърцата на хората. Но въпреки всичко, финансовото състояние и по-късно последвалите травми направиха нещата по-тежки.
Убеден съм, че щяхме да се подобрим, когато травмираните се завърнеха в игра, както и след идването на новите попълнения. Пътят към триумфа не е елементарен и, за жалост, в днешния футбол постоянно се чакат незабавни резултати и търпението постоянно е все по-малко и малко; за злощастие, събитията предопределиха резултатите ни и няма по какъв начин да продължим с този план.
Във всеки случай желая да благодаря на Борда на клуба, на чиновниците, на футболистите и на тези ентусиасти, които ни подкрепяха през този интервал. Пожелавам всичко най-хубаво на Евертън “.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР