Вече беше доста лесно да се препоръчат елегантните лаптопи Air

...
Вече беше доста лесно да се препоръчат елегантните лаптопи Air
Коментари Харесай

Ревю за пръв поглед на новия MacBook Air M3: Този красавец също е звяр

Вече беше много елементарно да се предлагат елегантните преносими компютри Air на Apple, само че в този момент има още по-голяма причина да вземете крачката и да си купите един. Сега Apple добави своя необикновено бърз процесор M3 към тези извънредно портативни машини, което ги прави по-мощни от всеки път.

Както 13-инчовите, по този начин и 15-инчовите преносими компютри са получили този оптимален подтик и са сложили по-малките моделът през своите крачки Mirror Online остана мощно впечатлен.

Редактирането на 4K видео, ретуширането на фотоси с висока разграничителна дарба и изпращането на ежедневната поредност от имейли няма да накарат Air да се надигне. Всъщност той се оправя с много интензивни цифрови задания, без да заеква или да прегрява.

M3 Air в действителност е с към 60% по-бърз от по-стария си другар, задвижван от M1 - преносим компютър, който не беше муден преди всичко.

Цялото в допълнение обаяние значи, че се чувствате като че ли получавате професионален преносим компютър в по-малък (и по-евтин) форм фактор.

На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР