ве поколения лекари ще се сблъскат в „Св. Анастасия” в

...
ве поколения лекари ще се сблъскат в „Св. Анастасия” в
Коментари Харесай

Спекулации и борба за власт в „Св. Анастасия”

ве генерации лекари ще се сблъскат в „ Св. Анастасия” в идните епизоди на хитовия медицински сериал. Доктор Тасев ще се изправи против доцент Захариев и професор Цонев, търсейки пояснение за нашествието на медии на територията на болничното заведение. Ситуацията няма да бъде решена еднопосочно, а подмолните игри ще продължат с нови ходове. Кои лекари ще останат от едната страна на невидимата линия на закон и морал в болничното заведение, феновете ще научат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Антитела”.

Неочаквана среща сред професор Цонев и Фотев ще ги трансформира в жертва и избавител на фона на сериозни условия. Двамата още веднъж ще се озоват в незабавното поделение, с цел да начертаят нови правила на играта. Случката няма да остане незабелязана от лекарския екип, който ще спекулира с разнообразни версии.

Рожден ден на сестра Райкова ще даде мотив за усмивки и положително въодушевление на лекарите. Кая ще реши да предложения и лекар Хаджихристев, който ще се трансформира в занимателна тематика за женската част от екипа. Коментари на интимни детайлности от персоналния му живот ще го извадят от зоната на комфорт и ще предизвикат подозрения по отношение на лоялното държание на сестра Райкова.

Какво ще се случи с връзките на сестра Райкова и лекар Хаджихристев? Кой ще се пребори за властта в „ Св. Анастасия “? – феновете ще научат в идните епизоди тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот” във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР