Вдовицата Виолета, която доскоро беше третият човек във връзката между

...
Вдовицата Виолета, която доскоро беше третият човек във връзката между
Коментари Харесай

Любовната тройка във Фермата се разпадна

Вдовицата Виолета, която до неотдавна беше третият човек във връзката сред футболиста Алек и гимнастичката Валерия, беше тотално детронирана от почетното си място на „ кумичка “.

От няколко дни Алек ясно демонстрира да се разбере, че компанията на хубавицата, която му се мазни, към този момент не е от желаните.

„ Колкото по-рано Виолета си тръгне, толкоз по-добре за всички, като куче-пазач ни е “, показа довечера на Валерия някогашният професионален сваляч.

Опитите на вдовицата за раздели двойката лъснаха при кацането на парапланериста с любовно обръщение за Валерия от мистериозното ѝ гадже, написа БЛИЦ. Тогава Вили посъветва всички да се учат от този жест и изобщо не намерения за приятеля си Алек, който до неотдавна споделяше какъв брой е влюбен в гимнастичката с нея и търсеше съвета ѝ.

Тази вечер обаче пристрастеностите във Фермата ескалираха и футболистът си разреши да покаже на Виолета междинен пръст и да я охули пред новата ѝ цел за свалки Яни. Въпреки, че усърдно избягваше това през целия ден, Алек се засече с вдовицата и селския ерген в джакузито.

„ Аз имам нюх и за това се експортирам, не съм елементарен “, не спести сарказма футболистът, който към този момент видя, че Виолета преследва него и обичаната му като сянка. „ Уважавам същинските дами, а ти не си такава и не си мечтана тук “, продължи да беснее Алек.

Виолета също не спести обидите и назова довчерашното си „ братче “ „ дришльо и палячо “.

Разстроената „ кумичка “ не получи поддръжка даже от Яни, който е влюбен в нея, само че ѝ изясни, че тя си е отговорна. Малко по-късно русокоската взе да прегръща футболиста за опрощение срещу волята му и го удари на молби да са си отново близки.

В началото на предаването вдовицата, гимнастичката и футболистът бяха неразделно дружно. Алек ѝ правеше похвали какъв брой е красива. Виолета пък го играеше медиатор сред двамата, когато настана драмата с значимото гадже на Валерия.

Фермерите обаче небрежно хванаха двойната ѝ игра и желанието ѝ тя да лапне Алек за себе си, когато излезе на открито под предтекст, че са другари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР