Вдовицата на се обърна към съда, за да оспори завещанието

...
Вдовицата на се обърна към съда, за да оспори завещанието
Коментари Харесай

Лари Кинг остави всичките си пари на децата си, жена му не е съгласна

Вдовицата на се обърна към съда, с цел да оспори наследството на брачна половинка си , с който са били в бракоразвод и с което починалият водещ на токшоу оставя всичко на децата си, оповестява БГНЕС. Шон Саутуик Кинг твърди, че брачният партньор й е бил със „ съмнителни умствени качества “ по време на подписването на наследството, единствено два месеца откакто е подал молба за бракоразвод. Според нейните юристи Кинг преди малко е получил инсулт и е бил предразположен на „ външни въздействия “.
Припомняме, че Кинг умря на 23.01.21 година на 87-годишна възраст. Той и Шон имат две деца - Кенън и Чанс, както и Лари Кинг-младши, синът му от предходна връзка. По време на гибелта му разводът не е бил финализиран. В петиция, подадена на 10-ти февруари, Лари Кинг - младши подава саморъчно написаното от татко му наследство от 17.10.19 година, в което се споделя, че Кинг желае „ 100% от средствата ми да бъдат разграничени поравно сред децата ми “ .
 Лари Кинг - историята на една легенда Лари Кинг - историята на една легенда
Една легенда напусна света през днешния ден - харизматична персона, пред който разкриваха души и хрумвания президенти, кино звезди, магнати... Ембл...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР