Бритни Спиърс и Сам Асгари официално са разведени, предаде АП,

...
Бритни Спиърс и Сам Асгари официално са разведени, предаде АП,
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и Сам Асгари финализираха развода си

Бритни Спиърс и Сам Асгари публично са разведени, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Процедурата беше финализирана от арбитър в Лос Анджелис, съвсем две години откакто певицата и моделът се ожениха.

По-рано двамата оповестиха, че са постигнали съглашение за развода. Преди към седмица Спиърс се контракти и с татко си по въпроси, свързани с отпадането на попечителството, което имаше над нея.

Бившите към този момент съпрузи показаха пред арбитър съглашение за разделение на имуществото си. Документите са подадени в съда в Лос Анджелис в четвъртък, девет месеца откакто оповестиха, че се разделят.

Те съдържат малко детайлности, само че се споделя, че нито Спиърс, нито Асгари ще получават съпружеска прехрана в бъдеще. В първичната си молба за бракоразвод Асгари искаше да получи финансова поддръжка. Всички бъдещи разногласия ще се вземат решение в частен арбитраж.

Двамата нямат общи деца, тъй че не е належащо да се подписва съглашение за настойничество. Спиърс написа в записките си, оповестени предходната година, че е направила импровизиран аборт при започване на бременност, към месец преди да подписа брак с Асгари.

Поп звездата, която е на 42 години, и Асгари, 30-годишен модел и артист, се разделиха през юли м.г., към 13 месеца, откакто се ожениха и седем години след първата среща. Той подаде молба за бракоразвод през август.

На сватбата в дома на Спиърс през юни 2022 година измежду гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Събитието се приемаше като значим стадий в новия живот на Бритни Спиърс, откакто шест месеца по-рано тя беше освободена от правосъдно настойничество на нейния татко, който контролираше живота и парите ѝ в продължение на повече от 13 години.

Миналия петък Бритни Спиърс и нейният баща  Джейми Спиърс се договориха по оставащите въпроси от съглашението, като по този метод се избегна гръмък развой.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР