Вдовицата на самоубилия се преди седмица шеф на Дупнишката популярна

...
Вдовицата на самоубилия се преди седмица шеф на Дупнишката популярна
Коментари Харесай

Дупнишка фараонка пробва да се самоубие

Вдовицата на самоубилия се преди седмица началник на Дупнишката известна каса Георги Близнаков - Ивона, също е направила опит да постави завършек на живота си, оповестява Lupa.bg.

Дни откакто 62-годишния Близнаков се самоуби, скачайки от 7-ия етаж на жилищен блок в Благоевград, овдовялата му брачна половинка Ивона е била призната по неотложност в болница поради опит да се натрови с хапчета, разкрива осведомен с нещастието на фамилията – фараони. Животът на старата дама е бил избавен, само че тя е сложена под непрекъснато наблюдаване от околните си поради опасения, че може още веднъж да опитва самоубийство.

Самоубилият се Георги Близнаков и жена му Ивона са подсъдими за противозаконна банкова активност, съгласно прокуратурата ръководената от фамилията Дупнишка известна каса е завлякла 247 индивида със сумата от над 3,6 милиона лв.. Семейството има каузи и за укриване на над 700 000 лв. налози и пране на пари.

Аферата с Дупнишката известна каса започва преди повече от 2 години, когато спестяванията на стотици дупничани, вложени във финансовата пирамида на семейство Близнакови, се изпариха.

Близнаков бе задържан поради финансовата спекулация, само че по-късно бе пуснат под гаранция. Той и брачната половинка му се видяха принудени да избягат от Дупница и да се реалокират да живеят първо в Пловдив, а по-късно в Благоевград, защото доста от „ ужилените ” от тях с пари ги заплашваха. В понеделник Георги Близнаков не устоя на напрежението и постави завършек на живота си, скачайки от 7-ия етаж. След гибелта му главен обвинен остана овдовялата му брачна половинка Ивона. Тя обаче не се яви на правосъдно съвещание на Окръжния съд в Кюстендил, извършено в петък, а юристите й показаха болничен лист, съгласно който Ивона страда от невротична болест.

Ивона Близнакова също е пробвала да постави завършек на живота си, откакто мъжът й се самоуби и тя остана главен обвинен за пирамидата " Дупнишка известна каса "

„ Жената е в извънредно тежко прочувствено положение след последните събития и има заплаха да посегне на живота си по сходство на своя брачен партньор ”, признават обезпокоени познати на семейство Близнакови от Дупница.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР