ВДеня на християнското семейство, един от най-предпочитаните новинарски сайтове в

...
ВДеня на християнското семейство, един от най-предпочитаните новинарски сайтове в
Коментари Харесай

DarikNews.bg отбелязва своя 18-и рожден ден

ВДеня на християнското семейство, един от най-предпочитаните новинарски уеб сайтове в България навършва 18 години. Сред богато наличие на уеб страницата особено място заемат локалните вести, като редакторският екип поддържа 27 районни страници. DarikNews.bg продължава да се потвърждава като един от най-бързите и достоверни източници на информация.

„ За тези 18 години триумфът на уеб страницата се дължи на доверието на потребителите, стотиците хиляди изявления, бързината, авторското наличие и обективността на редакторския екип. В нашия обезсърчителен свят няма нищо по-трудно достижимо и нежно от доверието и по тази причина благодарим на читатели си, че са с нас през всичките тези години “ , показа екипът на DarikNews.bg в празничния ден.

DarikNews.bg дава настоящи вести във всички сфери, които вълнуват българите. Сред разнообразното наличие за читателите са значимите тематики от районите на страната, българската политика и стопанска система, социално-обществения и културен живот, както и значимите международни събития. Следвайки трендовете, уеб сайтът натъртва и на скъпи препоръки за всекидневието, поднесени от специалисти в съответните области.

За DarikNews.bg

DarikNews.bg е един от водещите новинарски уеб сайтове в България, желана онлайн медия и приближен източник на информация. Уебсайтът се концентрира върху национални и районни вести, политика, бизнес, финанси, коментарни публикации и разбори.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 89% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. октомври 2023 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР