Вдекларация от "Има такъв народ" (ИТН) заявиха, че шестимата народни

...
Вдекларация от "Има такъв народ" (ИТН) заявиха, че шестимата народни
Коментари Харесай

ИТН: Тези хора не предадоха Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов - те предадоха България

Вдекларация от "Има подобен народ " (ИТН) обявиха, че шестимата народни представители, напуснали парламентарната им група, са предали България.

Декларацията от парламентарната естрада показа Станислав Балабанов преди началото на разискванията в Народното събрание по импортирания към държавното управление на Кирил Петков избор на съмнение в областта на финансовата и икономическата политика на страната.

[gallery]12711[/gallery]

Да променяш, да реформираш, да се бориш с корупцията, да защитаваш достойнството и достолепието, са качества, които би трябвало да бъдат подплатени с каузи, а не с подправени изречения, съобщи депутатът. По думите му противното е заблуда за смяна, която носи със себе си само отчаяние. Всеки един от нас е изпратен, с цел да служи на обществото.

"Когато приказваме свободно и се придържаме към обстоятелствата, сме мафиоти, не знам дали ви прави усещане, само че от през вчерашния ден и президентът е част от мафията. Изведнъж и той е ГЕРБ и Движение за права и свободи - за какво ли, тъй като е свободен, самостоятелен и споделя истината. Понеже тя, грозната истина, не се харесва на Кирил Петков и Асен Василев, по тази причина и президентът е част от мафията ", разяснява Балабанов.

Той попита кой обслужва мафията и уточни, че нечленуващият в парламентарна група Георги Георгиев, "врекъл се във честност ", преди няколко седмици е дал своя вот дружно с ГЕРБ. Относно средствата за Министерството на районното развиване и благоустройството Балабанов означи, че това е било предложение на Кирил Петков, гласувано от Народното събрание. За правосъдната промяна Балабанов сподели: "Да сте чули скоро министър председателят да е коментирал основния прокурор Иван Гешев? Отговорът е не ".

Колко души, които са заемали висши държавни постове и са били знак на корупцията, бяха арестувани от силовия министър Бойко Рашков - отговорът е нито един, в действителност един бе арестуван и резултатът е, че си "втвърди " гласоподавателите, добави депутатът. Балабанов съобщи, че фамилни кръгове разпределят постовете между тях.

Това, че Никола Минчев не е ръководител на Народно събрание, не е тъй като не е почитан като човек в коридорите, а тъй като не съблюдава закона, той не позволи да бъдем осведомени със секретна информация и обстоятелства, какъвто е законът, а се опита да вкара в закононарушение външния министър, сподели Балабанов. Относно Северна Македония доказателствата за национално изменничество са налице, съобщи депутатът от Има Такъв Народ и попита къде е българското предложение. Какво ни споделят французите - вие пуснете Република Северна Македония, пък ние ще ви обещаем, вие ги пуснете, пък ние след това ще се разберем, разяснява националният представител.

Хората са споделили, че с цел да има изменничество, първо би трябвало да бъде обещано доверие. Такова беше обещано на шестима души, които в този момент стоят на последния ред и към този момент са честни, добави той. Балабанов сподели, че те са създали всичко допустимо, с цел да продадат националния ни интерес. Тези, които стоят на последния ред, не предадоха Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов - те предадоха България, съобщи депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР