Вдъхнете свежест и издишайте всяка тревога за кожата си. Това

...
Вдъхнете свежест и издишайте всяка тревога за кожата си. Това
Коментари Харесай

Свежа мента от природата за здрава кожа на лицето

Вдъхнете прохлада и издишайте всяка паника за кожата си. Това е новата мантра на всяко градско момиче. Най-верният ни асистент в начинанието е природата.

Подобно на природата, която може да пораства, цъфти и да се самовъзстановява, в случай че сме я замърсили, по този начин и ние с нейна поддръжка можем да бъдем постоянно здрави. С настъпващата пролет всяка билка е същински подарък за нашето богатство.
 NOVA ще излъчва 6 апр 2022 | Нова Броудкастинг Груп ще излъчва сериалът „ Слуга на народа “ с присъединяване на Володимир Зеленски. Медийната...
Затова от лаборатории Klorane с поклон към събуждащата се за живот на пролет природа, основават органични почистващи натурални артикули с водна мента за комбинирана към мазна кожа особено за девойките в огромните градове, в които кожата е задушавана от фините частици, а резултатът е забележим – тенът губи своя искра и кожата се омазнява.

Ботаниците им избират типа Mentha aquatica L поради високото наличие на полифеноли, познати с техните антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Ценната билка се добива при развой, при който не се употребяват вода или разтворители, което подсигурява опазване на дейните съставки и понижава въглеродния отпечатък със 72 %.

С детоксикиращите си свойства, ограничната водна мента освобождава кожата от оковите на замърсяването. С двойно деяние „ щит “ резултат за отбрана на кожата. От Klorane ни дават цялостна грижа за кожата на лицето, въодушевена от органичната водна мента.



Стик маска с органична водна мента и глина

Органичната водна мента сплотява сили с абсорбиращата нечистотиите бяла глина. Тя матира кожата, без да я изсушава. Нанасянето й е изключително занимателно: синият цвят ни дава опция за по-прецизен взор върху зоните, които се нуждаят от разчистване.

Всички сме усещали онази сладостна хладина, непорочност и пресен мирис на мента след до момента с билката. Освен това размерът на стика е грациозен – комфортен за път в дамската чанта или в ръчния багаж.



Вие избирате за какъв брой време да я употребявате:

5 минути , които всички можем да отделим в всекидневието си, за неотложен детокс резултат. Идеалното решение, когато желаеме да реализираме чувство за свежа и огряна кожа.

10 минути - подсигуряват интензивно разчистване и матиране. Резултатът е чиста, огряна и по-гладка кожа.

20 минути – когато желаеме да се поглезим през уикенда или след дълъг работен ден, възвръщат естествения баланс на кожата и я пазят от нездравословното влияние на замърсяването.

3 в 1 почистваща пудра с органична водна мента и глина

Когато сте в търсене на всекидневен почистващ артикул, който да детоксикира, почиства и ексфолира, то заложете на грижа с 96 % съставки с естествен генезис. Сякаш по магически метод с няколко капки вода, тази пудра се трансформира в нежна пяна, която се грижи за кожата, без да я изсушава. Можете да й се доверите без скрупули, защото опаковката й е 100 % рециклирана бутилка.



Крем за чиста кожа с органична водна мента

Продукт, основан за нуджите на комбинираната към мазна кожа. Свежият лек крем-гел дава нов живот на кожата. Тя остава матирана и по-чиста за дълго. Този крем е натурален щит против замърсяванията и е превъзходен като основа за грим, защото обезпечава 24-часова хидратация.

Да поканим пролетта с мирис на мента, която да ни разсъни за нов живот на чисто!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР