Вcичĸo щe ви ce отдaвa, aĸo пpoявявaтe твopчecĸa aĸтивнocт и

...
Вcичĸo щe ви ce отдaвa, aĸo пpoявявaтe твopчecĸa aĸтивнocт и
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът проявява старание, лъвът има успехи в работата

Вcичĸo щe ви ce отдaвa, aĸo пpoявявaтe твopчecĸa aĸтивнocт и cтpeмeж дa дocтигнeтe дo цeлтa. Bcичĸи дoбpи нaчинaния тpябвa дa бъдaт дoвeждaни дo ĸpaй, инaчe тяxнaтa нeзaвъpшeнocт мoжe дa дoвeдe дo бeди и пpoблeми. Дeн зa ycтaнoвявaнe нa вpъзĸи, ĸoнтaĸти и пoлyчaвaнe нa нoви впeчaтлeния. Moжe дa пoлyчитe дoбpи възмoжнocти, въpxy ĸoитo тpябвa дa пoмиcлитe. Bлoжeтe любoв в нaмepeниятa cи и дeйcтвиятa cи, зa дa пoлyчитe жeлaнoтo.

Овен
-->
Поставете си ясна цел и работете за реализирането й! Визуализирайте триумфа! Докато си представяте това, което желаете да се случи, изграждате енергийна стратегия, която ще задейства невидимите сили. Това ще ви помогне да си извършите фантазиите.

Телец

Днес е значимо да сте по-старателни и положителни. Ако сътрудниците ви изискат помощ, не отхвърляйте! Не си позволявайте да ги одумвате, тъй като ще изглеждате жалки! В този ден мъчно бихте могли да скриете своите дефекти, само че пък ще ви е по-лесно да се избавите от нездравословните привички.

Близнаци

Реализацията на неща, за които много сте се потрудили, ви прави по-уверени. Дава ви сили да продължите напред и да осъществите желанията си. Здравето ви обаче се нуждае от повече грижи. Може да употребявате билки или да различен тип различно лекуване.

Рак

Имате свободата да избирате дали да вложите повече усилия, с цел да извършите уговорките си или да плувате нехайно по течението. Не бъдете максималисти! Спомнете си съвета на Ванга, че би трябвало да желаеме малко, с цел да може да платим цената!

Лъв

Успехите в службата и срещите с другари ще имат положително влияние върху вас. Не отлагайте днешната си работа за на следващия ден, само че се пробвайте да си извършите уговорките до 15 часа, а след това може да потънете в мисли за обичания човек! Зарадвайте го с нещо, което обича!

Дева

Изключете от обкръжението си хора, които ви дърпат обратно! Избягвайте срещите с познати, които ви натоварват прочувствено! Не можете да помогнете на хора, които непрекъснато се оплакват, само че пък може да употребявате силата си, с цел да извършите щастливи тези, които обичате.

Везни

В този ден нищо не планирайте! И да имате сюжет, той ще се обърка. Внезапно може да ви предложат нова работа или човек, който харесвате, да ви предложения на среща. Семейните дами да се отнасят с самообладание към колегата си! Ако е позволил неточности, простете му!

Скорпион

Не угаждайте на всички! Научете се да казвате „ не “, тъй като ще ви натоварят със задания, които няма да можете да извършите! Авантюристите да внимават! Изневерите в този ден са неприемливи. Погрижете се за здравето си и не се претоварвайте!

Стрелец

Ще съумеете да приложите минал опит в ново начинание. Добре е обаче да си наложите самоконтрол и да овладеете прибързаните реакции. Денят е удобен за ексцентрични решения, за приложение на познания и умения. Добър е и за нови запознанства.

Козирог

Сега е моментът да поработите върху план, който ще ви помогне да спечелите положителни пари. Насочете вниманието си към нещата, които са значими за вас! Не съдете хората, които ви обичат! Вслушайте се в препоръките им! Това ще помогне за духовното ви израстване.

Водолей

Дайте път на нещата, които ви въодушевяват да се развивате! Възможност за любовни случки евентуално няма да липсва, само че е по-добре да насочите силата си в друга посока. Можете да се заемете с обучение, да преустроите живота си или да заздравите връзката с колегата си.

Риби

Излишъкът от сила може да провокира незадоволство от постигнатите резултати или да ви подтикне към смяна. Ако имате опция, вземете си почивен ден или се заемете със задания, които по-лесно ще извършите! Не избягвайте прегръдките на обичания, нуждаете се от тях!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР