Вчера започна да се натрупва информация за оплакванията от потребители

...
Вчера започна да се натрупва информация за оплакванията от потребители
Коментари Харесай

Microsoft потвърди наличието на проблем с аудио драйвера на Windows 10

Вчера стартира да се натрупва информация за недоволствата от консуматори от възпроизвеждането на аудио в последните версии на Оценка за съвместимост Windows 10. Софтуерният колос реагира незабавно и удостовери, че казусът в действителност съществува. Компанията означи, че повода не е в злощастния есенен ъпдейт, а в неприятният драйвер на Intel, инцидентно прибавен във Windows Update при започване на седмицата.

След инсталирането на това възобновяване стартира да излиза неточност, че липсва устройство за възпроизвеждане на тон. Съобщението се появява след Windows 10 April 2018 Update и Windows 10 October 2018 Update. Оправянето на казуса е напълно елементарно.



Необходимо е да се отстрани новия драйвер на Intel. Това може да стане от Device Manager, където да се кликне върху секцията с драйверите за тон и гейм контролери (Sounf, video hames and controllers). При разгръщането на драйверите, би трябвало да намерите устройството, маркирано с жълт изумителен знак. Намерете устройството Intel SST Audio Controller версия 9.21.00.375. От подменюто, излизащо с десен клик деинсталирайте драйвера. След рестартиране на системата казусът изчезва.

След злополуката с October 2018 Update потребителите доста остро реагират и на най-малките проблеми с Windows 10. Приятно е да се види бързата реакция на Microsoft в този случай.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР