Вчера в 15:13 ч планетата Венера се гмурна в зодиакалния

...
Вчера в 15:13 ч планетата Венера се гмурна в зодиакалния
Коментари Харесай

Венера в Риби, ставаме по-весели и лекомислени

Вчера в 15:13 ч планетата Венера се гмурна в зодиакалния знак Риби.

Ще бъдете по-състрадателни и дружелюбни към всеки, който има потребност от помощ, било морална или материална. Ще сте радостни, с положително въодушевление, елементарно ще се справяте с хората, само че от време на време ще ви липсва възторг.

Въображението ви ще се обогати с нови хоризонти. Вашият подсъзнателен и сензитивен разум ще се насочи към действия, които са в интерес на обществото, на цялото. Ще деянията усет за хубави картини, музика, вътрешна украса, облекла и орнаменти.

Има възможност да се увличате в показност, държейки на формата и на церемонията. Има възможност да деянията лековерие, от което ще следва и вероятността да се окажете в две любовни връзки или с две професионални поприща. Ще ви притеглят тайните сантиментални срещи и завършения. Ще се благоприятстват работите с чужденци. Може да планирате или мечтаете въпреки всичко за пътувания в чужбина. За фантазиите няма граници!

Духовните ви желания ще са облагодетелствани. Ще откривате дълбока хубост при допиране до разнообразни езотерични и окултни учения. Желанието ви да останете уединено ще е подбудено от устрема ви за намиране на мира и естетика. Фантазията ви се усилва и стартирате да усещате интуитивно величието на Майката ПриРода. Енергията край вас ще ви подтиква да търсите красивото, нежното и уравновесено съществуване. Нещо ново стартира да напъпва у вас.

Все отново идва пролет!  

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР