Вчера тя напусна Ергенът и то за щастие на болшинството

...
Вчера тя напусна Ергенът и то за щастие на болшинството
Коментари Харесай

Сексуален карък: Ергенката Надя Георгиева не изпитвала наслада с бившия си, Алек пък се гнусеше от нея!

Вчера тя напусна " Ергенът " и то за благополучие на болшинството фенове, които я оповестиха за една от най-злобните твари в трите сезона въобще. Надя Георгиева и Йоана са коментирани като двете сестри на Пепеляшка и публиката от ден на ден се настройваше против тях.

Е, Надето излезе и остана Йоана, чиито циркове ще гледаме до финала на шоуто, явно подкрепяни от другата " хубост " - Надежда Вишева, също толкоз скрито и лицемерно създание.

Темата обаче в този момент е Надя и половият й карък. Да, да, по този начин се оказва, тъй като в снощния епизод тя сама описа по какъв начин е имала 6-годишна връзка с интелигентен, добър и просто страховит мъж, само че посред им нямало химия. Ама никаква. Всъщност той към нея имал, само че тя към него не - изключително в леглото, където се мъчела непрекъснато, само че не усещала нищо.

Кофти тъпка, тъй като в имението в Гърция пък тя беше тази, която тръпнеше по Алек Младенов, а той не усещаше нищо, но нищичко към нея. Този мъж не я целуна нито един път и се наложи дни преди последните епизоди да го нападне сама. А по-късно всякога, в който устните им се допираха, постоянно беше по нейна самодейност, а той като че ли го правеше с кански старания.

" Алек мразеше да я целува, даже личеше, че го е гнус ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Надя Георгиева Йоана надежда вишева Ергенът Гърция имение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР