Вчера прокуратурата обяви, че разполага с достатъчно данни за извършено

...
Вчера прокуратурата обяви, че разполага с достатъчно данни за извършено
Коментари Харесай

Разкритие: Човек на Иван Костов е виновният за спирането на „Хоризонт“!

Вчера прокуратурата разгласи, че разполага с задоволително данни за осъществено длъжностно закононарушение от шефа на дирекция „ Техника “ в БНР инж. Пламен Костов, във връзка прекъсването за няколко часа на сигнала на стратегия „ Хоризонт “ предишния петък.

Веднага грантово подвластните издания на Прокопиев подеха в негова отбрана противоположната акция, с мантрата, че някой го е принудил да извърши дейностите, вследствие на които сигналът е бил отсечен.

Оказва се обаче, че Пламен Костов напълно не е инцидентна фигура, а близостта му до „ Да(Й) България “ и жълтопаветните грантово подвластни публицисти и представители, изяснява значително осъщественото от него. Както и неистовото предпочитание на глутницата прокопиеви „ моралисти “, виновността да бъде трансферирана на шефа на БНР Светослав Костов.

Припомняме, че предходната седмица избухна абсурдът със свалянето от ефир на протестърската пристрастна „ журналистка “ Силвия Великова, която от години е трансформирала ефира на „ Хоризонт “ в говорилня на кръга „ Капитал “.

С изтъркания израз, че е застрашена свободата на словото, изданията на Иво Прокопиев и Цветан Василев скочиха в нейна отбрана, даже беше проведен и „ митинг “ пред постройката на Радиото. В същия ден беше спрян и сигналът на „ Хоризонт “, което в допълнение нагнети напрежение.

Картината обаче придобива напълно друг тип и провокацията незабавно лъсва, в случай че се види кой в действителност е Пламен Костов. Същият е остарял кадър на националното радио, като точно по времето на Иван Костов, при започване на 2001г. и при ръководството на БНР от Александър Бръзицов, се издига скорострелно в йерархията и става изпълнителен шеф на медията.

Да се одобри освен това състояние, че в дейностите му в този момент няма предумисъл, или пък че някой различен (различен от старите му другари костовисти) се е опитал да му „ влияе “, както настояват медиите от кръга „ Капитал “, е изцяло несериозно.

Прокуратурата към този момент разкри, че на 11.09.2019 година шефът на дирекция „ Техника “ към БНР Пламен Костов е изготвил документално съобщение до генералния шеф на БНР за „ основан огромен механически проблем “, който постанова „ профилактиране на студийния комплекс на Програма „ Хоризонт “ за времето от 6:00 до 11:00 часа на 13.09.2019 година “.

Никъде в това съобщение Костов не е показал, че ще се прави прекъсване на излъчването на програмата и не е довел до знанието на генералния шеф такова свое желание.

Освен това Костов е съставил и още доста документи, както и писма по електронната поща, които потвърждават, че без никакво съображение, както и скрито от управлението, е провел прекъсването на сигнала на „ Хоризонт “ и то тъкмо по времето, когато е било предаването на Силвия Великова - явно за да сътвори напрежение и да набеди шефа на БНР в „ цензура “, каквато действително не съществува. И това да е причина да му се желае оставката, което и се случва сега.

Този път обаче хората на Иван Костов явно прекалиха с операциите, тъй като първо, свързаността на Пламен Костов с уредниците на провокацията няма по какъв начин да се скрие, и второ, закононарушението, в което е махленски, заплашва освен националната сигурност, само че и още веднъж потвърждава, че малобройните психодесни политици и техните журналистически марионетки, нямат никакви задръжки, нито морал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР