Вчера премиерът даде обширен брифинг по повод скандалите около него

...
Вчера премиерът даде обширен брифинг по повод скандалите около него
Коментари Харесай

Слави: Няма как да разруша бетонираното диктаторско управление на Борисов

 Вчера министър председателят даде просторен брифинг във връзка свадите към него през последните няколко дни. На нея той загатна, че Слави Трифонов е един от неговите врагове. А ето и отговорът на ръководителят на " ИТН ".

Вчера, във връзка на фотоси, изтекли в интернет, министър-председателят Бойко Борисов даде нещо като конференция, брифинг, шерване, недоволство, тъжна констатация, смутен стон и гузно опрощение.

Tа, на тази по този начин наречена “пресконференция " министър-председателят ме уточни като зложелател, който желае да унищожи неговото ръководство. Виж ти, това го споделя индивидът, на чието послушание са Министерство на вътрешните работи, ДАНС, армията, службите и съвсем всички медии. Че по какъв начин мога аз и по какъв метод да разруша сходно бетонирано, диктаторско ръководство?

А в действителност истината каква е? Скандал след скандал, корупция, България на 111-o място по независимост на словото, потребление на Ковид-19, с цел да се плашат хората и да се заздравяват позициите на властта, скандални записи, в които ръководителят на Парламента е обруган, скандални фотоси, на " които Баце спинка ", а до главата му револвер и пари във шкафчето…

Е, какво общо имаме ние с всичко това? Ние с вас сме фенове и за жалост - пострадали.

Ние, като жители, би трябвало да живеем в свободна, правова, уредена, законна европейска страна, каквато България под това ръководство очевидно не е!

Така, че кой е отговорен за това положение и кой би трябвало да си върви? Мисля, че отговорът е явен на всички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР