Вчера парламентът прие окончателно на второ четене законопроекта за противодействие

...
Вчера парламентът прие окончателно на второ четене законопроекта за противодействие
Коментари Харесай

Йотова посече управляващите за службите и борбата с корупцията

Вчера Народното събрание одобри дефинитивно на второ четене законопроекта за противопоставяне на корупцията. С него съществуващата Комисия за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) се разделя на две.

„ Слушах доста специалисти, доста от тях се тревожат от обстоятелството, че се основава още един или идващ орган, до каква степен и по какъв начин той ще се кореспондира с другите в страната, каква част ще откри този закон в общата правосъдна промяна, която е рекламация и за сформиране на днешното държавно управление, това следва да забележим през идващите месеци ”, съобщи във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова.
-->
„ Недоверие в службите изричат хора, които, явно, желаят да сложат ръка на тях и за първи път в най-новата ни история да има доста сериозен политически отпечатък върху българските служби за сигурност. Аз съм сигурна, че президента Радев няма да допусне това ”, разяснява Йотова във връзка друга гореща тематика от политическия дневен ред.

По отношение на духовниците, които са били експулсирани от България, Йотова сподели, че в случай че службите за сигурност имат задоволително сигнали и доказателства, те са в правото си да го създадат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР