Вчера от БСП Изгрев обявиха, че изключват от партията районния

...
Вчера от БСП Изгрев обявиха, че изключват от партията районния
Коментари Харесай

Изключен кмет опустоши БСП! С тези тежки думи

Вчера от " Българска социалистическа партия Изгрев " оповестиха, че изключват от партията районния столичен кмет доктор Делян Георгиев. Под негово управление са кварталите " Изгрев ", " Изток " и " Дианабад " в София.

" За три години съм спрял 19 градежа на наша територия, и по данни на Национална агенция за приходите с 85 % са намалели разрешенията за градеж, които са издадени от администрацията на територията на региона, който ръководя. Това е резултат, с който нито един софийски регион не може да се похвали. Но това нарушава нечии ползи също. В Българска социалистическа партия има един кръг от хора, които не желаят аз да съм кмет, а да е някой различен. Но аз не съм професионален политик и за мен явяването на избори не е самоцел.
-->
Така че тези хора съществено бъркат. Това, което аз постоянно съм желал, е регионът да бъде ръководен оптимално добре, да бъдат хората удовлетворени, да е едно по-добро място за живеене. Промяната към по-добро се усеща от хората. А не тези недостойни и погрешни изказвания, които се тиражират от страна на партията в пространството ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Аз постоянно съм се водил от интереса на моите съкварталци и от разбирането си, че в администрацията би трябвало да работят хора, които си схващат от работата. В региона работят и хора, които са с дясно мислене. Но аз съм удовлетворен от работата им - от портиера, до заместниците си. Важно е да се работи за хората. Ние не сме бюро по труда и да назначаваме хора, които са безполезни. Номенклатурни безполезници не ми трябват.

Трябват ми хора, които схващат и милеят за този регион. Администрацията на 90 % е показана от локални хора, те живеят там. Не съм взел решение дали ще се кандидатирам още веднъж за кмет. Аз не съм професионален политик и за мен не е витално значимо да бъда там. Аз съм доктор, имам си своето работно място. На мен ми пука за квартала, а това дали ще бъда кмет или не не мие лайт претекст ", изясни той.

" Категоричното ми мнение против връщането на хартиената бюлетина и измененията на изборния кодекс несъмнено е изиграло роля за освобождението ми от партията. Това е била капката, която е преляла чашата. Аз постоянно съм бил човек със лично мнение. Хартиената бюлетина е историческа неточност. Защото тя е способ за операция на изборния резултат и на целия избирателен развой, която ще открадне гласът на жителите.

Трябва в едно демократично общество гласът на всеки да бъде регистриран действително, а не с някакви еквилибристики и измами да бъде отстранен вотът на хората. Когато бях определен през 2019 година имаше над 1000 невалидни бюлетини. Направих си труда да погледна - 99 % бяха бюлетини за мен. Не е казусът за мен, това е в цялата страна. А когато бяха изборите с машини, тези бюлетини не бяха повече от 40-50. Сметнете каква огромна разлика ", приключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР