Вчера на среща със студенти кандидат-кметът за София на копейките

...
Вчера на среща със студенти кандидат-кметът за София на копейките
Коментари Харесай

Оттеглят ли кмета на Копейкин от играта? Не стига, че не носи руски часовник, ами сложил швейцарски за 36 000 лева

Вчера на среща със студенти кандидат-кметът за София на копейките от „ Възраждане “ Деян Николов обясняваше под бурни овации какво ще прави като пристигна на власт този столичанин вповече. Бдителни посетители обаче обърнаха повече внимание на аксесоарите, в сравнение с предизборните му дрънканици.
На лявата китка на 33-годишния юноша се кипреше часовник „ Брайтлинг “ за малко над $20 000 (около 36 000 лева). Зевзеци незабавно попитаха за какво индивидът на Костя не за заложил на някоя руска марка, а се гъзарее с швейцарски отпадък.Буди неразбиране от кое място тъкмо симпатягата е изкарал пари за часовника с прекомерно скромната си трудова брошура.
Роден в Пловдив през 1990 година, при започване на професионалната си активност Николов се е занимавал със уебсайт за онлайн търговия и с компания за образуване на детски празненства на име „ Цветка Кокетка “.
През 2011 става чиновник в център за подбиране на колета на Speedy, като две години по-късно става управител на хъб на куриерската компания.
През 2017 работи за няколко месеца като планов управител в GI Group България – компания за ръководство на човешки запаси. Тогава става и член на „ Възраждане “, което очевидно добре се отплаща.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР