Вчера давах брифинг за журналистите в парламента във връзка с

...
Вчера давах брифинг за журналистите в парламента във връзка с
Коментари Харесай

Нокаут от Костадинов! Какво каза за Лена

Вчера давах брифинг за публицистите в Народното събрание по отношение на проваления (съвсем предстоящо и закономерно) втори мандат. Познайте какъв беше първия въпрос след тематиката за мандата - дали съм слушал някаква ария за Лена Бориславова и какво съм бил мислел за нея?!?

Признавам си, разсмяха ме:) Питах ги дали по-късно няма да разясняваме и Дунавското хоро, само че те упорстваха все пак да чуят мнението ми. Тъй като не я бях слушал, нямаше по какъв начин да я разясня.Снощи обаче я слушах. Честно казано, все едно чух чалга вид на една ария на Ицо Комара от преди няколко месеца. Странно обаче тогава нито един публицист не ме пита какво мисля за наркоманската поезия:).
-->
Та моят коментар е следния - в случай че се подиграваш на Политическа партия и Демократична България, това е нецензурност, липса на положително образование и демонстрация на невисок морал, само че в случай че се подиграваш на всички останали, това е изискан комизъм и тънка политическа ирония.

Така че родните жълтопаветници да не се чудят на последствията от личното си държание - който " Депутата Христо " вади, от " Уморена кака Лена " умира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР