Вчера беше поредният извънреден ден в Къщата на Big Brother.

...
Вчера беше поредният извънреден ден в Къщата на Big Brother.
Коментари Харесай

Кулагин, Веселин и Божана в изправителния център на VIP Brother

Вчера беше следващият ексклузивен ден в Къщата на Big Brother. Станахме очевидци на сериозните нарушавания от страна на Кулагин, Веселин и Божана, поради които Биг Брадър предприе фрапантни ограничения по отношение на тримата. На Съквартирантите в Къщата беше обявено, че тримата напущат шоуто и имаха две минути, в която да се сбогуват.   Биг Брадър обаче реши да даде втори късмет на тримата, като ги настани в Изправителния център на Къщата - Център за психическа резистентност и емпатия. Така Кулагин, Веселин и Божана получиха шанса да продължат своето присъединяване в шоуто, само че без останалите Съквартиранти да знаят за това. Валентин обаче съобщи, че не желае да взе участие и желае да напусне Къщата. Какво ще се случи с гримьорът и ще остане ли в шоуто ще разберем в идващите дни.


Веднага по-късно бяха извършени и светкавични номинации в Къщата. Съквартирантите имаха право да предлагат единствено по един за изпъждане, като имунитет имаше Ричард поради щита на SDI. Сред номинираните за изпъждане тази седмица е Розмари, която събра максимален отрицателен избор, тъй като съгласно множеството Съквартиранти е била поддръжка на Кулагин. Ева, Диона, Наско, Петко и Стефан са останалите номинирани.
  Какво ще се случва в Изправителния център, по какъв начин одобряват новата си роля провинилите се Кулагин, Веселин и Божана, дали това няма да е мястото, в което ще се помирят и ще остане ли Валентин в шоуто, следва да разберем в идващите издания на VIP Brother, единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на  и на  на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР